Kayıp kuaför olayında dehşete düşüren itiraf

Sakarya'da 25 Nisan tarihinden bu yana kayıp olarak aranan kuaför Savaş Aydoğan'ın katledilip gömüldüğü itirafının ardından başlatılan kazı faaliyetlerinde cansız beden bulundu. Cesedin Aydoğan'a ait olabileceği üzerinde duruluyor.

YAŞAM 05.06.2022, 23:44 07.06.2022, 09:28
Kayıp kuaför olayında dehşete düşüren itiraf

Kentte 25 Nisan tarihinden bu yana aranan kuaförün katledilip gömüldüğü itirafının ardından Kocaali ilçesindeki bir fındık bahçesinde gerçekleştirilen kazı faaliyetlerinde kuaföre ait olduğu tahmin edilen bir cansız bedene ulaşıldı.

Arkadaşı itiraf etti

Aydoğan'ın kaybolmasına dair aranan arkadaşı C.T., Zonguldak'a bağlı Karadeniz Ereğli ilçesinde emniyet güçleri tarafından gözaltına alındı.

İlk ifadesi alınan C.T., Aydoğan'ı katlettikten sonra Kocaali ilçesine bağlı Görele Mahallesi üzerinde kendisine ait olan fındık bahçesine gömdüğünü itirafta bulunması üzerine bölgede kazı faaliyetleri başlatıldı.

Kazı faaliyetlerinde Aydoğan'a ait olduğu öngörülen cansız bedene ulaşıldı.

Ceset, olay mahallindeki ilk incelemenin akabinde kimlik tespiti yapılmak üzere morga kaldırıldı. 

Ne olmuştu?

Kocaali ilçesinde oturan Aydoğan'dan 25 Nisan tarihinden itibaren haber alamayan yakınlarının ihbarı üzerine başlatılan arama faaliyetlerinde hiçbir bulguya rastlanılmamıştı. 

Kayıp şahsın katledilmiş olabileceği şüphesi üzerinde duran emniyet güçleri, Aydoğan'ın sevgilisi M.E.'yi (24) 19 Mayıs tarihinde Gebze'deki evinde gözaltına almış, adliyeye gönderilen kadın, adli kontrol koşuluyla serbest bırakılmıştı.

Diğer taraftan, Aydoğan'ın kaybolmasına dair ifadesine başvurulan arkadaşı C.T.'den de bir süredir hiçbir haber alınamadığı tespit edilmişti.

Yorumlar (0)