Kayıp hemşirenin cansız bedenine ulaşıldı

Antalya’da sevgilisiyle tartışmasının ardından veda mesajı atarak telefonunu kapatan ve 17 gündür kendisine ulaşılamayan erkek hemşirenin cansız bedeni ormanlık bir alanda ağaca asılı vaziyette bulundu.

YAŞAM 18.04.2021, 15:21 19.04.2021, 12:15
Kayıp hemşirenin cansız bedenine ulaşıldı

Antalya’da meydana gelen acı olayda 17 günün ardından kardeşinin cansız bedenine ulaşıldığını gören ağabey ise sinir krizleri geçirdi.

Hemşire olarak görev yapıyordu

Antalya’daki bir sağlık kuruluşunda erkek hemşire olarak görev yaptığı öğrenilen Ahmet Uğur (29)’un 1 Nisan günü kız arkadaşıyla aralarında geçen bir tartışmanın ardından veda mesajı gönderip daha sonra ise telefonunu kapatarak kayıplara karıştı.

Uğur’a ulaşamayan aile yakınları bir süre sonra durumu polis ekiplerine bildirdi. Genç hemşireyi bulmak için bölgede geniş çaplı bir soruşturma başlatan Antalya polisi, Uğur’un en son Döşemealtı ilçesindeki Güver Uçurumu çevresinde görüldüğü bilgisine ulaştı. Bunun üzerine AFAD, SKUT, AKUT ve UMKE ekipleri sahaya inerek bölgeyi karış karış aramaya başladı. 

Cansız bedeni ağaca asılı vaziyette bulundu

Bölgedeki kanyonu da arayan ekipler, bir süre sonra kanyonun 40 metre iç tarafında ağaca asılı şekilde Ahmet Uğur’un cesedini buldu. Kardeşinin cansız bedenine ulaşıldığı haberini alan ağabey Kerim Uğur ise sinir krizleri geçirip sağlık ekiplerinin müdahalesiyle güçlükle sakinleştirilebildi.

Genç hemşire Ahmet Uğur’un cansız bedeni Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken Uğur’un kendini iple asmak suretiyle hayatına son verdiği öğrenildi. 

Olayla ilgili başlatılan soruşturma ise sürüyor.

Yorumlar (0)