Kayınpeder ve damat kavgası kanlı bitti: Damat öldü 

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde kayınpeder ve damat arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmada kanlar aktı. Damat, hayatını kaybetti. 

YAŞAM 06.10.2021, 10:17 07.10.2021, 09:41
Kayınpeder ve damat kavgası kanlı bitti: Damat öldü 

Manisa’nın Yunusemre ilçesinin Fatih mahallesinde gerçekleşen olayda edinilen bilgiye göre Ü.K. ve oğlu S.K., evin damadı Sercan Kor ile sebebi henüz bilinmeyen bir konu hakkında tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışmada kayınpeder Ü.K., yanında getirdiği bıçak ile damadı Sercan Kor’u göğsünden bıçakladı. 



Damat, kanlar içinde yere yığıldı 

Aldığı bıçak darbesi ile kanlar içinde yere yığılan damat Sercan Kor can çekişirken Ü.K. ve S.K.’nin olay yerinden koşarak uzaklaştığı öğrenildi. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik çemberi oluştururken 112 Acil Sağlık ekipleri de yaralı damada olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. 



Katil zanlıları kısa sürede yakalandı 

Hastaneye kaldırılan damat, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Görgü tanıklarından alınan ifadeler ve güvenlik kameralarından elde edilen görüntüler sayesinde kısa sürede katil zanlıları Ü.K. ve S.K.’yi yakalayan polis ekipleri, baba oğlu gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

Yorumlar (0)