Kayıkla denize açılmışlardı... Cansız bedenine ulaşıldı!

Mersin'de balık avlamak için kayıkla açıldıkları denizde kaybolan mahalle bekçilerden Ömer Özer'in (31) cesedine ulaşıldı. Diğer bekçi Oktay Avcı'yı (31) arama çalışmaları ise devam ediyor.

YAŞAM 16.01.2020, 12:10 16.01.2020, 12:13
Kayıkla denize açılmışlardı... Cansız bedenine ulaşıldı!

Tarsus Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevli mahalle bekçileri Ömer Özer ve Oktay Avcı, 11 Ocak günü saat 06.30 sularında Kulak Mahallesi'ndeki Berdan Nehri'nin denize döküldüğü bölgeden balık tutmak üzere kayıkla denize açıldı.

Mahalle bekçilerinin geri dönmemesi nedeniyle arkadaşları, durumu polise ihbar etti. Yapılan ihbarın ardından olay yerine jandarma, sahil güvenlik ve AFAD ekipleri gönderildi.

Ekipler tarafından Özer ile Avcı'yı bulmak için arama kurtarma çalışmaları başlatıldı. Denizden, karadan ve havadan yapılan arama çalışmaları sonuç vermedi. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gelişmeleri yakından takip etti. Arama çalışmalarının 6'ncı gününde bekçilerden Ömer Özer'in cesedi, kaybolduğu noktaya 500 metre uzaklıkta bulundu. 

Aileler Berdan Nehri kenarında umutla beklerken, Ömer Özer'in cansız bedeninin bulunduğu haberiyle gözyaşları içinde kaldı.

Oktay Avcı'yı arama çalışmaları ise devam ediyor. 

Yorumlar (0)