Kavga ihbarının altından çete çıktı!

Kendi aralarında "akrabamın motosikletini çalmışsınız" diye kavga eden yabancı uyruklu hırsızlar polise yakalandı.

YAŞAM 06.02.2020, 08:45 06.02.2020, 09:19
Kavga ihbarının altından çete çıktı!

Adana’da polis ekiplerinin gittiği kavga vakasının altından hırsızlık şebekesi çıktı. Kavga ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri, 3 kişilik motosiklet hırsızı çetesini kıskıvrak yakalarken çok sayıda çalıntı motosiklet parçaları ele geçirdi.

Adana’da 3 hırsızdan birisi "çaldıkları motosikletin tanıdığının olduğunu ve sahibine geri vermek istediğini" söyleyince arkadaşları tarafından ellleri ve ayakları bağlanıp darp edildi. Görgü tanıklarının kavgayı 155 Polis'e ihbar etmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri hırsızları yakalarken parçalara ayrılmış çok sayıda çalıntı motosiklet buldu.

Akrabasının motosikleti

Olay, Adana'nın Seyhan İlçesine bağlı Mirzaçelebi Mahallesi 31021 sokakta bulunan atık deposunda yaşandı.

Edinilen bilgilere göre, Suriye uyruklu 3 kişi gecenin karanlığında motosiklet çaldı. Çaldıkları motosikleti depoya getirdiler. Suriyelilerden İlyas A. motosiklete aydınlık ortamda bakınca akrabasına ait olduğunu gördü ve "motosikletin tanıdığının olduğunu ve sahibine geri vermek istediğini" söyledi.

Bunun üzerine hırsızlar arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle ismi öğrenilemeyen 2 Suriyeli hırsız, İlyas A.’ın elini ayağını bağlayıp dakikalarca darp etti. Kavga seslerini duyan vatandaşlar ise durumu 155 Polis'e ihbar etti.

Polis kavga diye geldi, hırsızlık çetesini yakaladı!

Atık deposuna gelen polis ekipleri eli ayağı bağlı olan İlyas A.’yı kurtardı. Daha sonra İlyas A. kendini darp eden 2 arkadaşının depoda saklandığını polise söyledi. Polis saklanan iki kişiyi yakaladı. Depoda arama yapan polis ekipleri parçalara ayrılmış çok sayıda çalıntı motosiklet buldu.

İlyas A. ile birlikte diğer iki Suriyeli gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Yorumlar (0)