Kastamonu’da kavga çıktı: 1 kişi öldü 5 kişi tutuklandı

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de tutuklandı.

YAŞAM 22.06.2022, 16:01 23.06.2022, 10:19
Kastamonu’da kavga çıktı: 1 kişi öldü 5 kişi tutuklandı

Kastamonu Tosya’da husumetli iki tarafın arasında bıçaklı kavga çıktı. Yunus Emre Demirci’nin hayatını kaybettiği kavgayla ilişkisi olduğu tespit edilen ve gözaltına alının 5 şüpheli ise çıkarıldıkları mahkeme tarafınca tutuklandı.

Bıçaklı kavga kanlı bitti

Olay, 19 Haziran’da Kastamonu'nun Tosya ilçesindeki Tosya Canlı Hayvan Pazarında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, aralarında husumet olduğu iddia edilen Yunus Emre Demirci ile H.E. arasında bir kavga çıktı. Kısa süre içinde büyüyen kavgada Yunus Emre Demirci bıçaklanarak yaralandı. Demirci, kaldırıldığı Tosya Devlet Hastanesinde sağlık ekiplerinin yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Tutuklanan 5 şüpheli cezaevine gönderildi

Olayın sonrasında kavgaya karıştığı tespit edilen 5 kişi polisler tarafından gözaltına alındı. Zanlılardan H.E. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanırken 4 şüpheli de adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Cumhuriyet savcısının karara itiraz etmesi üzerine yeniden gözaltına alınan H.E., F.K., S.C., ve A.H.A. çıkarıldıkları mahkeme tarafınca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay ile ilgili soruşturma ise devam ediyor.

Yorumlar (0)