Kastamonu'da muhtar, bindiği dalı kesti

Kastamonu’ya bağlı İnebolu ilçesinde elektrik tellerinin üstüne düşen ağacı kesmek maksadıyla merdivenle direğe çıkan köy muhtarı, kestiği ağacın kurtulmasının ardından merdivenle birlikte yere düştü. Şans eseri herhangi bir yara almadan kurtulan muhtarın düşme anı ise cep telefonu kamerası ile saniye saniye kaydedildi.

YAŞAM 23.02.2021, 23:12 24.02.2021, 16:13
Kastamonu'da muhtar, bindiği dalı kesti

Aktarılan bilgiye göre, İnebolu ilçesinde son 1 haftadır etkili olan yoğun kar yağışının ardından elektrik direkleri yıkıldı, hatlar ise koptu. Yaklaşık olarak 5 gün elektrik verilemeyen İnebolu ilçesinde yurttaş, çareyi kendi aradı. 

Bindiği dalı kesti

Çözüm ile ilgili olarak Başköy köyünde yaşamını sürdüren köy muhtarı Ekrem Kıyoğlu, elektrik tellerinin üstüne devrilen çam ağacını keserek problemi çözmek istedi. Bu maksatla elektrik direğine merdiven dayayarak elektrik hatlarına kadar ulaşmayı başaran köy muhtarı, elindeki balta vasıtasıyla ağacı kesti. Tellerden kurtulmayı başaran ağaçla beraber merdivende kayan Kıyıoğlu, bir anda yere düştü. Şans eseri kazadan herhangi bir yara almadan kurtulan muhtarın düşme anları ise başka bir kişi tarafından cep telefonuna ile kayıt altına alındı.

Yorumlar (0)