Kastamonu'da çamaşır makinesine giren çocuk yaşamını yitirdi

Kastamonu’ya bağlı Araç ilçesinde oyun oynamak için çamaşır makinesinin içine girip saklanan 5 yaşındaki küçük çocuk, durumdan bihaber olan annesinin çamaşır makinesini çalıştırması sonucunda yaşamını yitirdi.

YAŞAM 13.11.2021, 19:22 14.11.2021, 15:53
Kastamonu'da çamaşır makinesine giren çocuk yaşamını yitirdi

Korkunç olay, Araç ilçesine bağlı Çay Mahallesi üzerinde yaşandı. Aktarılan bilgiler doğrultusunda, Mert E. adlı çocuk, evde oyun oynadığı esnada çamaşır makinesine girdi ve çamaşırların arasında saklandı. Bu esnada çocuğun annesi Nuran E., evladının içine saklandığından habersiz bir şekilde çamaşırların yıkanması amacıyla makineyi çalıştırdı. Kısa bir süre sonra makineden gelen seslerden şüphelenen Nuran E., makineye doğru gitti. Anne, durdurduğu çamaşır makinesinin kapağını açar açmaz oğluyla karşılaştı.

Kurtarılamadı

Makineden yaralı olarak annesi tarafından kurtarılan Mert, derhal hastaneye kaldırıldı. Gerçekleştirilen ilk müdahalenin akabinde küçük çocuk, ambulansla Kastamonu'ya sevk edildi. Burada gerçekleştirilen tüm müdahalelere karşın 5 yaşındaki çocuk, kurtarılamayarak can verdi.

Olay yeri inceleme ekipleri, evde incelemelerde bulundu. Olaya ilişkin soruşturma başlatıldığı öğrenilirken, küçük çocuğun naaşı morga nakledildi.



















Yorumlar (1)
Sevgi 2 yıl önce
Allahım böle sınavı düşmanıma bile verme annesi nasıl farketmez halaaa inanamıyorum kafamda deli sorular olay akıl alır gibi değil