Kartal’da hemşireyi öldüren saldırgan tutuklandı

İstanbul Kartal’da hemşire Ömür Erez’i başından vurup ölümüne neden olan Rahmi Uygun, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YAŞAM 21.01.2022, 19:40 21.01.2022, 19:44
Kartal’da hemşireyi öldüren saldırgan tutuklandı

İstanbul Kartal’da Topselvi Mahallesi’nde Kartal 10 Numaralı Aile Sağlığı Merkezi’nde saat 14.00 sularında hemşire Ömür Erez, Rahmi Uygun adlı şahıs tarafından başından vurulup öldürüldü.

Ömür Erez’in Rahmi Uygun tarafından silahla vurularak öldürülmesine dair Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma açıldı.

Soruşturma dahilinde yapılmış olan araştırmalarda, şüphelinin olay saatinde maktulün iş yerine M.T. adına kiralanmış araçla gelip olayı gerçekleştirmiş olduğu ve aynı araçla olay yerinde beraber firar ettikleri, olay yerinde yapılmış olan incelemelerde 5 tane 7.65 mm kovanla 1 çekirdek elde edildiği kaydedildi.

“Bu Konyalı beni öldürecek, gel beni kurtar”

Nurdan Işıl H. ve Mevlüt K. isimli tanıkların ilk beyanlarında, maktulün Konya’da ikameti olan şüphelilerle 2 sene önce sosyal medyada tanıştığı, 1 sene kadar görüştüğü ve bu sürede, maktulün Konya’ya birkaç defa gidip geldiği, fakat daha sonra ayrıldıkları, bunun ardından şüphelinin maktulü sıkça rahatsız ettiği, şüphelinin maktul ile aralarında çıkan bir tartışma sebebiyle 19 Ocak gününde Konya’dan İstanbul’a geldiği, olay öncesinde maktulün, tanık Mevlüt K.’yı arayıp “Bu Konyalı öldürecek beni, gel kurtar.” dediği bilgisi elde edildi.

Tutuklandı

Hemşire Ömür Erez’i katleden Rahmi Uygun, ifade işlemleri sonrası sevk edilmiş olduğu mahkeme tarafından tutuklanıp cezaevine gönderildi.

Yorumlar (0)