Kartal'da yangın faciası!

İstanbul Kartal'da bir mobilya atölyesinde çıkan yangında, 1 kişi yaşamını yitirirken, dumandan ve alevlerden etkilenen 5 kişi de hastanede tedavi altına alındı. 

YAŞAM 19.11.2019, 09:05
Kartal'da yangın faciası!

İstanbul Kartal'da Topselvi Mahallesi Saraykapısı Sokak'taki 6 katlı binanın bodrum katında bulunan mobilya atölyesinde, henüz belirlenemeyen sebeple yangın çıktı. Yangının 110 itfaiye, 155 polis ve 112 Acil Sağlık ekiplerine ihbar edilmesi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi.

İtfaiye ekipleri kısa sürede müdahale ederek yangını söndürdü ancak dumandan ve alevlerden etkilenen ve polis ekiplerinin yardımıyla dışarı çıkarılan 6 kişi ise ambulanslara Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü.

Tedavi altına alınan 6 kişiden 1'i yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken 2'sinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.  

Nöbetçi cumhuriyet savcısının incelemelerini tamamladığı olay yerinde, polis ve itfaiye ekiplerinin çalışmaları devam ediyor.

Bir kişinin hayatını kaybettiği 5 kişinin de etkilendiği yangınla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Yorumlar (0)