Kartal'da kardeşini ve annesini öldüren güvenlikçinin borçları olduğu ortaya çıktı

İstanbul’un Kartal ilçesinde kız kardeşin ve annesini bıçaklayarak öldüren ve daha sonra cinayeti itiraf eden Ahmet Özcan isimli güvenlik görevlisinin, borç içerisinde olduğu ve annesine evini zorla sattırmak istediği öne sürüldü. 

YAŞAM 25.08.2021, 12:53 26.08.2021, 09:39
Kartal'da kardeşini ve annesini öldüren güvenlikçinin borçları olduğu ortaya çıktı

Dün akşam saatlerinde, İstanbul’un Kartal ilçesine bağlı Atalar Mahallesi'nde bir dairede, anne Azime Özcan ile birlikte kızı Yasemin Özcan'ın cesedine ulaşılmış ve daha sonra olayın cinayet olduğu belirlenmişti.

Önce annesini sonra kız kardeşini öldürdü

Güvenlik görevlisi olduğu belirlenen Ahmet Özcan'ın, iki gün evvel annesi Azime Özcan’ı ve kız kardeşi Yasemin Özcan'ı bıçaklayarak öldürdüğü belirlendi.

Daha sonra öğrenilen bilgilere göre, güvenlik görevlisi Ahmet Özcan'ın borçları olduğu ve bu sebeple evi satması amacıyla annesine baskı yaptığı öne sürüldü. Daha önce Özcan'ın annesi Azime Özcan'a kendilerine ait bir daireyi daha zorla sattırdığı öğrenildi. Özcan'ın 2 defa evlendiği ve evli olduğu kadınla da boşanma aşamasında olduğu belirtildi. 

Ahmet Özcan'ın, evin satılmasını istemesi sebebiyle cinayetleri işlediği iddiası üzerinde araştırma yapılıyor.

Öte yandan 2013 yılında Ahmet Özcan'ın, 'Gebze'de UFO gören güvenlik görevlisi' şeklinde bir haberde yer aldığı ortaya çıktı.

Yorumlar (0)