Kars'ta askeri araç devrildi: 1 asker, 3 sivil hayatını kaybetti

Keşif dönüşü sırasında meydana gelen kazada, araçta bulunan bir avukat ve bir astsubayın da aralarında olduğu 4 kişi yaşamını yitirdi, bir asker yaralandı.

YAŞAM 08.06.2021, 18:11 09.06.2021, 10:56
Kars'ta askeri araç devrildi: 1 asker, 3 sivil hayatını kaybetti

Kars'a bağlı Kağızman ilçesinde bulunan Karagüney köyüne keşif için giden askeri araç, kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı.

4 kişi yaşamını yitirdi

Kazada ağır yaralanan Jandarma Astsubay Egemen Öztürk, nakledildiği Kars Kafkas Üniversitesi Hastanesi’nde şehit oldu. Avukat Metin Avunc, Gülcihan Bozyel ve Eyüp Bozyel de Kağızman Devlet Hastanesi'nde doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.

Uzman çavuşun tedavisine devam ediliyor

Hastanede tedavisi devam eden yaralı askeri ziyarette bulunan Kars Valisi Türker Öksüz, çıkışta basın mensuplarına yaptığı açıklamada 3 sivilin yaşamını yitirdiğini, 1 jandarma astsubayın da şehit düştüğünü dile getirdi. Yaralanan jandarma uzman çavuşun ivedilikle operasyona alındığını ve tedavisinin devam ettiğini ifade eden Vali Öksüz, "Üzücü ve elim bir kaza. Jandarma teşkilatımızın, kentimizin ve ülkemizin başı sağ olsun. Yaşamını yitirenlere de Allah'tan rahmet diliyorum." dedi.

Yorumlar (0)