Karlar eridi, Muş Ovası su birikintilerine teslim oldu

Kış sezonunu sert geçiren Muş Ovası’nda, karların erimesi ile birlikte bölgede büyük çapta su birikintileri meydana geldi.

YAŞAM 10.04.2022, 17:39 11.04.2022, 12:39
Karlar eridi, Muş Ovası su birikintilerine teslim oldu

Kış sezonunda yoğun kar yağışı alan Muş Ovası, havaların ısınmaya başlaması ile birlikte su birikintilerine teslim oldu. Bölgede bulunan vatandaşlar ve fotoğraf meraklıları, ortaya çıkan bu kartpostallık görüntüleri kaçırmamak için adeta makinelerine sarıldı.



“Eşsiz bir görüntü ortaya çıkmış”

Bitlis Tatvan Devlet Hastanesi’nde görev yapmakta olan Doktor Abdül Rıdvan Kulu da bu eşsiz kareleri kaçırmamak için bölgeye geldi. Manzaranın güzelliğini yorumlayan Kulu, “Eşsiz bir görüntü ortaya çıkmış. Biz de bunları çekme fırsatına eriştik. Muş Ovası özellikle yılın bu aylarında bizlere kartpostallık görüntüler sunuyor” şeklinde konuştu.



“Bu muhteşem görüntüyü kaçırmak istemedik”

Abdül Rıdvan Kulu ile bölgeye gelen eşi Mihraç Kulu da zorlu bir kış sezonunu geride bıraktıklarını dile getirerek, “Muş Ovası sular altında kalmış vaziyette. Biz de bu muhteşem görüntüyü kaçırmak istemedik. İlkbahar artık kendini hissettirmeye başladı. Huzur verici bir ortamda fotoğraflarımızı çektik” dedi.

Yorumlar (0)