Karısının park etmesini beğenmedi, cipi devirdi!

Kadıköy’de karısının park etmesini beğenmeyen adam, sinirlenerek direksiyon başına geçti. Gaz pedalı ile freni karıştıran adam hızla park konumundaki araçlara çarpıp cipi devirdi.

YAŞAM 11.12.2019, 09:22 11.12.2019, 13:35

Kaza Merdivenköy Mahallesi’nde dün akşam saat 20.30 sıralarında yaşandı. Karısının park ettiği aracın konumunu beğenmeyen Mehmet Sinan Akın (61), araca binerek kendi park etmek istedi. Direksiyon koltuğuna geçen 61 yaşındaki Mehmet Sinan Akın gaz ile fren pedalını karıştırınca park durumundaki araçlara çarparak aracını devirdi. Aracın yan yatmasıyla birlikte içerde sıkışan yaşlı adamı, eşi ve çevredeki vatandaşlar çıkardı.

110 itfaiye ve 112 sağlık ekiplerine durumun bildirilmesiyle olay yerine gelen 112 ekipleri şoka giren 61 yaşındaki Mehmet Sinan Akın'ı ambulansla hastaneye kaldırdı. İtfaiye ekiplerinin yardımı ile araç çekiciyle kaldırılarak götürüldü.

Diğer taraftan dar bir sokakta böyle bir kazanın olması vatandaşları şaşırttı. Görgü tanıklarından biri, "Araç otomatik vites. Fren yerine gaza basmış. Panik yapınca da frene basamayıp kaza yapmış. Bu kaza nasıl oldu, inanılır gibi değil" diye konuştu. Bu arada devrilen cip polis ve vatandaşların hep birlikte itmesiyle düz döndürüldü.

Yorumlar (0)