Karısının ilişki yaşadığı adamı öldürdü, ‘içim rahatladı’ dedi

Boş bir arazide, tartıştığı kişiyi bıçaklayarak öldüren Suriyeli zanlı tutuklanırken, cinayet zanlısının Suriye'ye kaçmak isterken Hatay'da gözaltına aldığı açıklandı. 

YAŞAM 28.06.2021, 10:43 29.06.2021, 09:31
Karısının ilişki yaşadığı adamı öldürdü, ‘içim rahatladı’ dedi

Konya’nın Karatay ilçesinde, iki gün önce boş bir arazide bir erkek cesedi gören vatandaşlar, olayı polise bildirdi.

Suriye’ye kaçarken yakalandı

İhbar üzerine polis ekipleri bölgeye gelerek cesedin, bıçakla öldürülen Suriyeli 24 yaşındaki Abdullah Mansur el-Kaddas'a ait olduğunu tespit etti.

Katil zanlısını arayan polis ekipleri, çalışmalar sonucunda, 24 yaşındaki el-Kaddas'ı öldüren cinayet şüphelisinin Kusay el-Yasin olduğunu belirledi.

Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri harekete geçerek Hatay İl Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle koordineli bir çalışma gerçekleştirdi ve şüpheliyi, eşi ile birlikte iki akrabasıyla Suriye'ye kaçarken Hatay'ın Belen ilçesinde yakaladı.

“Telefonunda eşimin resmini gördüm”

Konya'da emniyete götürülen ve ifadesinde cinayet işlediğini itiraf eden zanlı, "Eşimin beni aldattığından şüpheleniyorum. el-Kaddas'ın telefonunda da eşimin resimlerini gördüm. İkisinin aralarında bir ilişki olduğunu anladım. Ardından maktulü kovalamaya başladım. Boş bir arazide yakalayarak bıçakladım." şeklinde açıklama yaptığı belirtildi.

Emniyetteki işlemleri biten zanlı, adliyeye götürüldüğü esnada gazetecilere, "İçim rahatladı" sözlerini kullandı.

Cinayet zanlısı Kusay el-Yasin, mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar (0)