Karı koca evlerinin girişinde öldürüldü: 9 yaşındaki çocukları kendini eve kilitledi

Konya’da aralarında husumet bulunan komşular arasında meydana gelen kavgada, karı koca silahla vurularak öldürüldü. Olaya şahit olan 9 yaşındaki E.K., pencereden anne ve babasının öldürüldüğünü görünce şoka uğradı ve kendisini eve kilitledi.

YAŞAM 21.01.2021, 23:07 23.01.2021, 11:57
Karı koca evlerinin girişinde öldürüldü: 9 yaşındaki çocukları kendini eve kilitledi

Feci olay, saat 18.30 sularında merkez Selçuklu ilçesinde bulunan Malazgirt Mahallesi Mehtap Caddesi üzerinde meydana geldi. 

Aktarılan bilgiye göre, karşı binada oturan komşuları ile aralarında husumet olduğu öğrenilen Özkan Can, beraberinde getirdiği silahla, alışverişten dönen Abdulkadir Koçak ve Gonca Koçak'ı silahla vurdu. 

Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay mahalline güvenlik güçleri ve sağlık ekipleri gönderildi. 

Sağlık çalışanları, çiftin hayatını kaybettiğini tespit etti. 

Özkan Can, '42 ADF 453' plakalı aracına binerek olay yerinden uzaklaştı. 

Silah seslerini duyarak penceren dışarı bakan çiftin 9 yaşındaki evlatları E.K., anne ve babasının feci şekilde katledildiğini görünce şoka uğrayarak kendisini eve kilitledi. İkna çalışmaları neticesinde kapıyı açan talihsiz çocuk, güvenlik güçleri tarafından teyzesine teslim edildi.

Kaçan kişiyi yakalamak için çalışma başlatan güvenlik güçleri, söz konusu şahsı uygulama noktasında kıskıvrak yakaladı. Yaşamını yitiren Koçak çiftinin, karşı binadaki komşularıyla bir süredir sürekli kavga ettikleri belirtildi.

Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.



Yorumlar (0)