Kardeşinin emanetini öldürdü, oğullarıyla gömdü

Samsun’da 62 yaşındaki K.B., arazi anlaşmazlığı sebebiyle yeğenini öldürdü sonra da oğullarını çağırarak yeğenini gömdü. Olay, Bilhan Ö. isimli şahsın yakınlarının jandarmaya kayıp başvurusunda bulunmasıyla ortaya çıktı.

YAŞAM 25.04.2022, 11:37 25.04.2022, 18:02
Kardeşinin emanetini öldürdü, oğullarıyla gömdü

Samsun’un Çarşamba ilçesine bağlı Yukarı Kavacık Mahallesi’nde gerçekleşen olayda 44 yaşındaki Bilhan Ö.’den bir süredir haber alınamıyordu. Bunun üzerine yakınları, jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. Jandarma’dan JASAT ekipleri, Bilhan Ö.’nün bulunması hakkında geniş çaplı operasyon başlattı ve öncelikle aile üyelerinin ifadelerine başvurdu. Yapılan teknik ve fiziki takipte Bilhan Ö.’nün en son dayısı K.B. ile görüştüğü belirlendi.



Arazi anlaşmazlığı kanlı bitti

Bilhan Ö. ile dayısı K.B. (63) arasında bir süredir arazi sebebiyle anlaşmazlık yaşanıyordu. Görüşen ikiliden K.B., yeğenini silahla vurarak öldürdü. Ardından oğulları A.B. (38) ile H.B.’yi (35) cesedin olduğu alana çağırdı. Katil zanlısı dayı ve oğulları, Bilhan Ö.’yü toprak alana gömdü. Olayla ilgili yer tespiti yapan jandarma ekipleri, cesedi gömüldüğü yerden çıkartarak otopsi için Çarşamba Devlet Hastanesi morguna kaldırdı. Olay hakkındaki soruşturma devam ediyor.

Yorumlar (0)