Kardeşini trafikte kovaladı, silahla yaraladıktan sonra kaçtı!

Kayseri'de husumetli olduğu öğrenilen iki kardeşin trafikteki kovalamacası, bir başka aracın sürücüsünün yaralanmasına neden oldu. Arabayla kovaladığı kardeşini silahla yaralayan Eray Ç., kayıplara karıştı. İki yaralı tedaviye alındı, polis ekipleri ise kaçan kardeşi yakalamak için araştırma başlattı.

YAŞAM 06.10.2022, 11:14 07.10.2022, 09:39 Hakan Öksüz
Kardeşini trafikte kovaladı, silahla yaraladıktan sonra kaçtı!

Kayseri'de trafikte yaşanan bir silahlı kovalamacanın, iki kardeş arasında yaşandığı ortaya çıktı. Husumetli olduğu öğrenilen Erkut Ç. ile Eray Ç. adlı iki kardeş arasındaki kavga, trafiğe sıçradı. Melikgazi ilçesindeki Osman Kavuncu Bulvarı'nda yaşanan olay, trafik güvenliğini tehlikeye attı.

Kardeşini silahla yaraladı

Edinilen bilgilere göre Eray Ç., kavgalı olduğu kardeşi Erkut Ç'yi trafikte kovaladı. Eray Ç., trafikte yaşanan kovalamacanın ardından aracına yaklaştığı kardeşini silahla yaraladı. Kardeşinden kaçmaya çalışan Erkut Ç. ise manevra yapmak isterken aracını geri vitese aldı. Saldırıdan kurtulmaya çalışan Erkut Ç., bu hamlesiyle yoldan geçen Vedat Ç'nin kullandığı araç ile çarpıştı.

Polis, kaçan kardeşin peşine düştü

Trafikte yaşanan silahlı kovalamaca, çevrede bulunan vatandaşlar tarafından polise bildirildi. Olay yerine intikal eden polis ekiplerinin, kardeşini yaraladıktan sonra kaçan Eray Ç.'yi yakalamak için çalışma başlattığı kaydedildi. Kardeşinin silahından çıkan kurşunla yaralanan Erkut Ç. ve olay esnasında yoldan geçerken kazaya karışan diğer aracın sürücüsü Vedat Ç, Kayseri Şehir Hastanesinde tedaviye alındı.

Yorumlar (0)