Karda drift yapıp ceza yiyince “Aramızda toplanır veririz” dediler

Tekirdağ’da meydana gelen olayda gece halı saha maçından çıktıktan sonra karlı yolda drift yapan gençler yakalanarak 9 bin 125 lira para cezasına çarptırıldı. Kameralara yakalanan gençler parayı aralarında toplayıp ödeyeceklerini dile getirdiler.

YAŞAM 20.03.2022, 09:23 20.03.2022, 16:22
Karda drift yapıp ceza yiyince “Aramızda toplanır veririz” dediler

Yurtta etkisini gösteren kar yağışı birçok kenti beyaza bürürken sürücülere de zor anlar yaşattı. Ancak Tekirdağ’da bir sürücü kar yağışı nedeniyle kayganlaşan zemini fırsat bilerek karda aracıyla drift atmaya kalkıştı. Trafik polisi tarafından yalanan sürücü 9 bin 125 liralık cezaya çarptırıldı. Kameralara yakalanan gençler aralarında toplanarak parayı ödeyebileceklerini dile getirdiler.

Para ve ehliyete el koyma cezası

Tekirdağ’da gece yarısı halı saha maçından çıktıktan sonra yolda drift yapan gençlerin eğlencesi polisler tarafından engellendi. Yol kontrolü gerçekleştirilen polis ekipleri karla kaplı bir zeminde bir otomobilin drift yaptığını gördü. Olaya hemen müdahale eden polis ekipleri sürücü M.O’ya 9 bin 125 lira para cezası keserken ehliyetine de 60 gün süreyle el koydu.

Parayı ortaklaşa ödeyeceklerini söyledi

Ceza kesilirken kameralara yakalanan gençlerin moralinin iyi olduğu görüldü. Sürücü M.O’nun arkadaşlarından biri şu ifadeleri kullandı:

Arkadaşlarımızla halı saha maçından çıktıktan sonra arabayı biraz kaydırdık. Polislere yakalandıktan sonra drift yaptığımız için 9 bin 125 lira para cezası kestiler. Arkadaşlarımızla bölüşüp ödeyeceğiz. Ödenir, yapacak çok da bir şey yok. Bugünleri de geçiririz.

Yorumlar (0)