Karayollarında son durum

Karayolları Genel Müdürlüğünün yayınladığı bültene göre, onarım ve bakım çalışmalarının sürdüğü bölgelerde trafik işaretlerine uyulması ve yavaş gidilmesi gerektiği belirtiliyor.

YAŞAM 31.03.2021, 09:49 31.03.2021, 14:02
Karayollarında son durum

Karayollar uyardı

Karayolları Genel Müdürlüğü, yol bakım ve onarım çalışmalarının devam ettiği kesimler hakkında sürücüleri uyardı.

İzmir’de, Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü Kavşağı ile birlikte İzmir çevre yolu Bornova’dan Cengizhan Mahallesine katılım yollarının, yol yapımı sebebiyle trafiğe kapatıldığı belirtildi. Sürücüler, bu bölgelerde Bornova Kavşağı ve Onur Mahallesine yönlendiriliyor.

Akhisar - Manisa arasındaki yolun 49. kilometresinde bulunan Zeytinliova mevkiinde, köprü yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım, bölünmüş bulunan yolun bir bölümünde olmak üzere tek şeritten yapılıyor. 

İzmit-Sakarya yolu üzerinde bulunan Sarıdere Köprüsü’nde onarım ve bakım sürerken, sürücülerin trafik işaretlerine dikkat etmesi gerektiği belirtiliyor.

Kızılcahamam-Kahramankazan-Ankara yolunun 49 ve 50. kilometrelerinde Saray Köprülü Kavşağındaki yapım çalışmaları sebebiyle araçlar servis yollarına yönlendiriliyor. 

Harmancık-Tavşanlı-Kütahya yolu üzerindeki 64-66. kilometrelerinde kavşak ve alt geçit düzenlenmesi nedeniyle  yolun sağ tarafı trafiğe kapatıldı. Bu sebeple ulaşım, Dumlupınar Üniversitesi önündeki servis yolundan sağlanıyor.

Aydıncık-Silifke yolu üzerindeki  21-24. kilometrelerinde bulunan Yanışlı mevkiinde yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım kontrollü sürdürülüyor.

Isparta-Antalya yolu üzerindeki 13-14. kilometrelerinde heyelan ıslah çalışmaları kapsamında Isparta’ya gidiş şeridi trafiğe kapatıldı. Bu bölgede ulaşım karşı şeritten gerçekleştiriliyor.

Beşikdüzü-Trabzon yolu üzerindeki 55-56. kilometrelerinde bulunan Trabzon şehir geçişi Çömlekçi mevkiinde, drenaj sistemi altyapı çalışması yapılıyor. Bu sebeple bölünmüş yolun bağlantı kolun ve Rize yönünde ulaşım tek şeritten sağlanıyor. 

Elazığ-Diyarbakır yolu üzerindeki 68-70. kilometrelerindeki bağlantı yolları ve Maden Köprüsünde yapım çalışması sebebiyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak yapılıyor. 

İspir-İkizdere yolu üzerindeki 24-25. kilometrelerinde yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü olarak gerçekleştiriliyor.

Yorumlar (0)