Karantinada olması gerekiyordu, süt satarken yakalandı!

Karabük’te, koronavirüs vakası ile temaslı olması nedeniyle evinde karantinaya alınan Hakkı A., sokakta süt sattığı sırada yakalandı.

YAŞAM 08.11.2020, 23:49
Karantinada olması gerekiyordu, süt satarken yakalandı!

Karabük’te, koronavirüs vakası ile temaslı olması nedeniyle evinde karantinaya alınan Hakkı A., sokakta süt sattığı sırada yakalandı. İzolasyon kurallarına uymamaktan 3 bin 500 lira ceza kesilen Hakkı A., karantinaya alınmak üzere öğrenci yurduna götürüldü.

En çok vakanın yaşandığı mahallede süt satarken yakalandı

Karabük Valiliği’ne bağlı Pandemi Denetim Ekibi, koronavirüs temaslısı olması sebebiyle evinde karantinada bulunması gereken Hakkı A.’nın söz konusu kuralı 2. gününde ihlal ettiğini anlaşıldı. Cep telefonu vasıtasıyla ulaşılan Hakkı A., Karabük'te koronavirüs vakalarının en çok görüldüğü 5000 Evler Mahallesi’nde otomobili ile süt satarken yakalandı.

Sağlık ekiplerine zor anlar yaşattı

Yanına gelen sağlık ekiplerine koronavirüs hastası olmadığını iddia eden Hakkı A., "Korona morona yok. Ben test yaptırdım, testim negatif çıktı. Ben bu sütleri ne yapacağım? Arabada bir sürü süt var." dedi. Sağlık personellerine ısrarlı bir şekilde hasta olmadığını tekrarlayan Hakkı A.’ya 3 bin 500 lira para cezası kesildi. Hakkı A., karantinaya alınmak üzere öğrenci yurduna nakledildi.

Yorumlar (0)