Karantinada olması gereken adam otogarda yakalandı

Çalışmak amacıyla Denizli'ye giderek pozitif temaslı olmasından dolayı hakkında karantina kararı verilen yaşlı bir adam kararı bozup şehirlerarası seyahat etmek istedi. Adam otogarda polis ekiplerinin dikkati sayesinde yakalandı.

YAŞAM 30.08.2020, 23:02 30.08.2020, 23:06
Karantinada olması gereken adam otogarda yakalandı

Enver Y. isimli kişi, koronavirüste normalleşme süreciyle beraber lunaparkların da açılmasıyla beraber çalışmak amacıyla Denizli'ye gitti.

Filyasyon ekipleri tarafından, Çameli ilçesinde bir lunaparkta bir süre çalışan Enver Y.'nin burada koronavirüs pozitif bir kişiyle temaslı çıktı. Bunun ardından Enver Y. için karantina kararı verildi.

Memleketine gitmek istedi

Enver Y. için karantina kararı verilirken yaşlı adam bir süre karantinada kaldı ama sonra memleketi Lüleburgaz'a gitmek üzere şehirlerarası terminale gelerek bilet aldı.

Yaşlı adam polis ekiplerinin dikkati ile birlikte tespit edildi. Adamın temas ettiği her nokta dezenfekte edilirken bulunduğu alan ise şerit ile kapatıldı. Olay yerine ambulans ekipleri gelirken doktoruyla iletişime geçildi. Doktorundan alınan bilgilerden şahsın pozitif olmadığı yalnızca temaslı olduğu için karantinada olması gerektiği belirlendi. Sağlık ekipleri tarafından adam Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yorumlar (0)