Karantinada olan genç polis memuru, evinde ölü bulundu

Erzincan’da, yapılan Kovid-19 testi pozitif çıkan ve evinde bir süredir karantinada olan bir polis memuru, evinde beylik tabancasıyla vurulmuş bir şekilde ölü olarak bulundu.  

YAŞAM 21.04.2021, 10:22 21.04.2021, 17:36
Karantinada olan genç polis memuru, evinde ölü bulundu

Erzincan’ın merkez 13 Şubat Caddesindeki bir binanın ikinci katında meydana gelen olayda, Kovid-19’a yakalanan ve evinde karantinada bulunan bir polis memuru, evinde ölü bulundu.

Çilingir çağırıp eve girdiler

Erzincan Emniyet Müdürlüğü Havalimanı Şube Müdürlüğünde çalışırken geçici bir süre için pandemi ekiplerine katılan 30 yaşındaki genç polis memuru Ozan Gökçe, Kovid-19’a yakalandıktan sonra evinde karantina altına alınmıştı.

Birkaç gündür evinde karantina altında bulunan Ozan Gökçe’den haber alamayan bazı mesai arkadaşları durumu ekiplere bildirdi. Gökçe’nin evine gelen ekipler, çilingir yardımıyla eve girdiklerinde polis memuru Ozan Gökçe’yi, beylik tabancasıyla vurulmuş bir şekilde yerde ölü olarak buldu.

İntihar ettiği belirtilen Gökçe’nin cenazesi, incelemelerin ardından morga kaldırılırken bekar olduğu ve evde de yalnız yaşadığı belirtilen Gökçe’nin cenazesinin, otopsinin ardından memleketi olan Nevşehir’e gönderileceği açıklandı.

Yorumlar (0)