'Karamel'i 5. kattaki evinde besliyor

Rize'de ikamet eden Erhan Taşpınar, satın aldığı bir aylık buzağıya 5'inci kattaki dairesinde özenle bakıyor.

YAŞAM 04.07.2022, 23:46 05.07.2022, 15:00
'Karamel'i 5. kattaki evinde besliyor

İslampaşa Mahallesi üzerinde annesiyle birlikte yaşayan Taşpınar, yaklaşık olarak 20 gün evvel satın aldığı bir aylık sevimli buzağıya 'Karamel' ismini verdi.

Sık sık dışarı çıkarıyor

Buzağıya bir binanın 5'inci katında bulunan dairesinde bakan Taşpınar, balkonda yer hazırladığı buzağıya biberonla süt vererek karnını doyuruyor.

Taşpınar, sık sık dışarı çıkartıp gezdirdiği Karamel'i, kontrolleri yapmak üzere veterinerlik kliniğine de götürüyor.

"Satmayı düşünmüyorum"

Taşpınar, basın mensuplarına, buzağıya 20 gündür evinde özenle baktığını kaydederek, "Başka hayvanlar da besledim fakat bu kadar duygusal bağ olacağını hiç öngöremedim. Ben ona her baktığımda gözlerinin dolduğunu görebiliyorum. Bu benim için çok değerli. Bana birisi para teklif etse de satmam. Para teklif edenler de oldu bu arada. Hepsini reddettim." dedi.

"Köye götüreceğim"

Hayvanları çok sevdiğini ifade eden Taşpınar, şöyle devam etti:

"Buzağımla birlikte her gün vakit geçiriyorum. Sabah kalkar kalmaz önce onun karnını doyuruyorum. Biberonla ona süt içiriyorum. Ardından da kendi kahvaltımı ediyorum. Şampuanla banyo yaptırıyorum. Tüm hayatım ona bağlı oldu. Çocuğum gibi görüyorum. Sık sık dışarı yürüyüşe çıkıyoruz. Gezdirdiğim esnada sevenler ve ilgi gösterenler oluyor. Ömrüm yettiği müddetçe ona gözüm gibi bakacağım. Adeta bir bebek gibi onunla ilgileniyorum. Onun sevgisi bana yetiyor. Ömrümde yaşadığım en güzel mutluluk bu."

Taşpınar, 'Karamel'i Güneysu ilçesine bağlı bir köye götürerek burada bakmaya devam edeceğini de sözlerine ilave etti.

Yorumlar (0)