Karaman'da korkutan patlama: 4 kişi yaralandı!

Karaman'ın merkez ilçesinde bulunan bir apartman, dün akşam saatlerinde büyük bir gürültüyle sarsıldı. Patlama nedeniyle bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri gönderildi. Çakmak tüpünden çıktığı belirlenen patlamada yaralanan 4 kişi hastaneye kaldırıldı.

YAŞAM 13.07.2022, 11:02 14.07.2022, 09:23 Hakan Öksüz
Karaman'da korkutan patlama: 4 kişi yaralandı!

Karaman'daki bir apartmanda dün akşam saatlerinde meydana gelen patlama, bölgede yaşayan vatandaşları korkuttu. Edinilen bilgilere patlama saat 22.00 civarında gerçekleşti. Kentin merkez ilçesine bağlı İbrahim Hakkı Konyalı Mahallesi, patlamanın neden olduğu yüksek gürültüyle sarsıldı. 

Çakmağı doldurmaya çalışınca olanlar oldu!

Mahalledeki 798 Sokak'ta yer alan 4 katlı apartmanın ilk katında yaşanan patlama nedeniyle İtfaiye, sağlık ve polis ekipleri seferber edildi. Üç arkadaşı ile birlikte patlamanın meydana geldiği dairede oturan 18 yaşındaki A.D. gazı biten çakmağı doldurmaya çalıştı. Çakmak tüpünün büyük bir gürültüyle patlamasıyla birlikte odadaki pencerelerin camları kırıldı. Patlamanın şiddetiyle birlikte odadaki perde de karşı kaldırıma uçtu.

Park halindeki araçlarda hasar oluştu

Apartmanın önünde bulunan park halindeki araçlardan bazılarında hasar meydana geldi. Mahalle sakinlerinin ihbarıyla bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi gönderildi. Patlamanın yaşandığı dairede bulunan 4 kişi, tedavi amaçlı Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Bomba imha ekipleri, olay yerinde incelemelerde bulundu. Patlamanın çakmak tüpü nedeniyle yaşandığı öğrenildi.

"Cam kırıkları üzerimize uçtu"

Patlamanın meydana geldiği mahallede yaşayan İlyas Taş, olay anını anlattı. Park halindeki aracında hasarın oluştuğunu kaydeden Taş, "Balkonda oturduğumuz sırada yüksek sesli bir patlama meydana geldi. Patlamayla birlikte cam kırıkları üzerimize uçtu. Hemen eve koşarak yaralılara yardım ettik, sağlık ekiplerini çağırdık." dedi.

Yorumlar (0)