Karaman'da kız arkadaşıyla girdiği saunada uyuya kalan hamamcı öldü

Karaman'da işlettiği hamamda kız arkadaşı ile birlikte saunaya giren ve uyuyakalan Ömer Sazak, hayatını kaybetti. Kız arkadaşı E.T. ise hastaneye kaldırıldı.

YAŞAM 30.05.2021, 23:04 01.06.2021, 12:07
Karaman'da kız arkadaşıyla girdiği saunada uyuya kalan hamamcı öldü

Saat 18.30 sularında Mansur Dede Mahallesi 86 Sokak üzerindeki bir hamamda yaşanan olayda Ömer Sazak (35), iddiaya göre kız arkadaşı E.T. ile birlikte kısıtlama sebebi ile kapalı olan hamama gitti.

Uyuyakaldı, can verdi

Isıtma sistemlerini aktif hale getiren Sazak ve kız arkadaşı saunaya girip, burada uyuyakaldı. Kısa bir süre sonra uyanan Elif T., Sazak'ın hareketsiz olduğunu görünce durumu sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay mahalline gelen sağlık ekipleri tarafından gerçekleştirilen kontrolde Ömer Sazak'ın hayatını kaybettiği tespit edildi. 

Kız arkadaşı hastaneye kaldırıldı

Aşırı sıcak sebebi ile fenalaşan Elif T. de Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne nakledildi. Talihsiz adamın cansız bedeni ise olay mahallinde gerçekleştirilen incelemenin akabinde aynı hastanenin morguna nakledildi. Sazak'ın kesin ölüm sebebi ise gerçekleştirilecek otopsinin ardından belirlenecek. 

Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.









Yorumlar (0)