Karakomik Filmler 2, ne zaman vizyona girecek?

Ünlü oyuncu ve komedyen Cem Yılmaz, Karakomik Filmler'in aldığı eleştirilere ve yorumlara aldırmadan, yeni filminin afişini Instagram üzerinden yayınladı. Peki, Karakomik Filmler 2, ne zaman vizyona girecek?

KÜLTÜR-SANAT 21.11.2019, 09:31 25.11.2019, 13:15
Karakomik Filmler 2, ne zaman vizyona girecek?

Cem Yılmaz'ın yazıp yönettiği "iki film birden" konseptli ve 18 Ekim 2019 tarihinde vizyona giren Karakomik Filmler'de, Cem Yılmaz'ın yanı sıra Özkan Uğur, Zafer Algöz, Necip Memili gibi ünlü oyuncular da yer almıştı.

Bazı izleyiciler Karakomik Filmler'i beğenmezken bazıları ise yeni filmin başarılı olduğunu düşünüyordu. Fakat Cem Yılmaz, eleştirilere aldırmadan serinin devam filmi olan Karakomik Filmler 2'nin vizyona giriş tarihini Instagram üzerinden duyurdu.

Karakomik Filmler 2, “Deli” ve “Emanet” adlı iki farklı bölümle karşımıza çıkacak. Senaristliğini ve yönetmenliğini yine Cem Yılmaz’ın yapacağı film, daha önce de sık sık Yılmaz ile birlikte kamera karşısına geçtiğini gördüğümüz isimleri bir araya toplayacak. Ünlü komedyen yine Özkan Uğur, Çağlar Çorumlu gibi isimlerle birlikte kameranın önüne geçiyor. Ayrıca Cem Davran, Büşra Develi, Emin Gürsoy, Özge Özpirinççi, Celal Nalçakan, Tansu Biçer de filmin kadrosunda yer alıyor. 

Karakomik Filmler 2, 17 Ocak 2020’de izleyicilerin karşısına çıkacak. Ünlü komedyen ve oyuncu, daha önce bu filmleri gerekirse zarar etse bile çekeceğini ama yine de çekmekten vazgeçmeyeceğini açıklamıştı. İlk film gişede istediği başarıyı yakalamamasına rağmen görünüşe göre Cem Yılmaz’ı tatmin etmeyi başardı. 

Karakomik Filmler 2'de seyirci karşısına çıkacak hikayelerin içeriği ise henüz belli olmadı. Vizyon tarihinin yaklaşmasıyla beraber hikayelerin içeriğinin de netleşmesi bekleniyor.


 

Yorumlar (0)