Karakolun tuvalet camını kırarak firar etmeye çalışan şahıs, beton zemine çakıldı!

Tekirdağ’a bağlı Çorlu ilçesinde 4 farklı kurum ve iş yerinden hırsızlık ile 1 araba hırsızlığı olayının şüphelisi olarak güvenlik güçleri tarafından gözaltına alınan ve sevk edildiği adli makamlar tarafından tutuklanan şahıs, cezaevine sevk edilmek üzere gerekli işlemlerin tamamlanması için getirildiği karakolun tuvalet camını kırarak kaçmaya çalıştı. 3 metre yükseklikten düşen şüpheli, ayağını kırdı.

YAŞAM 13.01.2021, 17:55 14.01.2021, 13:49
Karakolun tuvalet camını kırarak firar etmeye çalışan şahıs, beton zemine çakıldı!

Aktarılan bilgilere göre, söz konusu olay Çorlu ilçesindeki Kazımiye Mahallesi'nde bulunan karakolda yaşandı. 

Çok sayıda hırsızlık olayının şüphelisi olarak gözaltına alınan ve gönderildiği Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı'nda çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanan S.Ö. (24) adlı şahıs, mahkemenin sonrasında cezaevine teslim edilmek maksadıyla gerekli işlemlerin tamamlanması için karakola götürüldü.

Ayağını kırdı

Karakoldaki tuvaletin küçük camını kırdıktan sonra yaklaşık olarak 3 metre yükseklikten atlayarak firar etmeye çalışan fakat beton zemine düşerek ayağını kuran şüpheli, güvenlik güçleri tarafından yakalanarak hastaneye nakledildi.

Karakolun bulunduğu adrese gelen sağlık ekipleri tarafından gerçekleştirilen ilk müdahalenin akabinde şüpheli, Çorlu Devlet Hastanesi’ne nakledildi. Operasyona alınan şahsın, tedavisinin ardından cezaevine teslim edileceği belirtildi.







 

Yorumlar (0)