Kara yollarını kullanacaklar dikkat!

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları yapılan kesimlerinde ulaşım kontrollü ya da alternatif güzergâhlardan sağlanıyor.

YAŞAM 31.10.2019, 08:40
Kara yollarını kullanacaklar dikkat!

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bülteninde yer alan bilgilere göre, TEM Otoyolu'nun Kurtköy-Pendik Tersane kavşakları bağlantı yolundaki yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Ankara Çevre Otoyolu'nun Ankara-Niğde Otoyolu'na bağlantı kavşağı yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor.

İzmir-Aydın Otoyolu'nun 1. kilometresindeki Işıkkent gişelerinin yıkımı sebebiyle ulaşım kontrollü devam ediyor.

Balıkesir-Harmancık yolunun 0-71. kilometrelerindeki yapım çalışmaları sebebiyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri uyarısı yapılıyor.

Akseki-Manavgat yolunun 0-12. kilometrelerindeki yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü sürdürülüyor.

Kırıkkale-Kırşehir yolunun 38-43. kilometrelerindeki üstyapı çalışmaları sebebiyle Kırıkkale-Kırşehir istikameti trafiğe kapatıldı. Bu kesimde ulaşım diğer istikametten iki yönlü sağlanıyor.

Amasya-Turhal yolunun 0-13. kilometrelerindeki yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor.

Artvin-Erzurum yolunun 41-57. kilometrelerindeki 14 tünelde yapılacak bakım ve onarım çalışması sebebiyle 1 Kasım'a kadar 09.00-17.30 saatlerinde trafik tek şeritten kontrollü devam ediyor.

Trabzon-Gümüşhane yolunun 18-24. kilometrelerindeki Kürtün, Köprübaşı ile Torul tünellerinde bölünmüş yolun her iki yönünde bakım ve onarım çalışması yapılacak. Bu nedenle ulaşım saat 17.00'ye kadar tek şeritten kontrollü sağlanacak.

Nevşehir-Niğde yolunun 6-14. kilometrelerindeki üstyapı ve köprülü kavşak yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sürdürülecek.

Yorumlar (0)