Kara yollarında son durum

Yola çıkacak sürücüler dikkat! Yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kara yollarında ulaşım kontrollü sağlanıyor.

YAŞAM 13.10.2019, 08:47
Kara yollarında son durum

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bülteninde yer alan bilgilere göre, TEM Otoyolu'nun İzmit Doğu-Adapazarı kavşaklarında üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları sürdürülüyor. Bu sebeple 21.00-06.00 saatlerinde otoyolun İzmit-Adapazarı yönü ulaşıma kapanıyor. İzmit Doğu Kavşağı'ndan D-100 yoluna yönlendirilen sürücülerin, Adapazarı Kavşağı'ndan tekrar otoyola giriş yapmaları gerekiyor.

İzmir-Aydın Otoyolu'nun 5-6. kilometrelerindeki yol yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak gerçekleştiriliyor.

Ankara Çevre Otoyolu'nun Ankara-Niğde Otoyolu'na bağlantısı için kavşak çalışmaları gerçekleştiriliyor. Bu sebeple Ankara Çevre Otoyolu'nun İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşıma Samsun istikametinden iki yönlü ve kontrollü izin veriliyor.

Ankara-Çankırı yolunun 14-15. kilometrelerindeki köprülü kavşak yapım çalışmaları sebebiyle bölünmüş yolun bu kesiminde yolun her iki yönü kapatılarak ulaşım servis yollarından sürüyor.

Edirne-Kırklareli yolunun 10-24. kilometrelerindeki yol yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Bozüyük-Kütahya yolunun 6-7. kilometrelerinde bakım onarım çalışmaları yürütülüyor. Bu sebeple ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Göksun-Elbistan yolunun 5-25. kilometrelerindeki yol yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 28-30. kilometrelerindeki üstyapı çalışmaları sebebiyle ulaşıma kontrollü olarak gerçekleştiriliyor.

Korkuteli-Antalya yolunun 33. kilometresinde meydana gelen heyelan sebebiyle ulaşım kontrollü olarak yapılıyor.

Yusufeli-İspir yolunun 19-32. kilometrelerindeki yol yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü devam ediyor.

Yorumlar (0)