Kara yollarında son durum

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları yürütülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, dikkatli seyredilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması önem taşıyor.

YAŞAM 28.04.2020, 09:33
Kara yollarında son durum

Karayolları Genel Müdürlüğünün (KGM) yol durumu bülteninde yer alan bilgilere göre, Adapazarı-Düzce yolunun 15-16. kilometrelerinde Kuzey Marmara Otoyolu kapsamında köprü yapım çalışmaları yapılıyor. Bu yüzden yolun İstanbul yönünde sağ şerit ulaşıma kapatıldı.

Ankara Çevre Otoyolu'nun Pozantı-Konya kavşaklarında Ankara-Niğde Otoyolu'na bağlantı kavşağı yapım çalışmaları sebebiyle İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım Samsun istikametinden iki yönlü ve kontrollü sürdürülüyor.

İzmir Çevre Otoyolu'nun Cengizhan-İmar kavşakları yol ayrımındaki Cengizhan Mahallesi katılım kolunda yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Silifke-Mut yolunun 0-7, İskilip-Çorum yolunun 16-24 ve Aksaray-Ortaköy yolunun 0-46. kilometrelerindeki yapım çalışmaları sebebiyle bu kesimlerde ulaşım kontrollü devam ediyor.

Trabzon-Gümüşhane yolunun 16-20. kilometrelerindeki yapım çalışması dolayısıyla ulaşıma bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü izin veriliyor.

Kırşehir-Hacıbektaş-Nevşehir yolunun 8-12. kilometrelerinde köprülü kavşak ve yol yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor.

Patnos-Adilcevaz yolunun 21-28. kilometrelerindeki yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü sürdürülüyor.

Çanakkale-Çan yolunun 8-10. kilometrelerinde yapım çalışmaları nedeniyle sol şeritte daraltma yapıldığından ulaşıma kontrollü izin veriliyor.

Yorumlar (0)