Kara yollarında durum

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmalarının sürdüğü kesimlerinde sürücülerin dikkatli seyretmeleri isteniyor.

YAŞAM 09.03.2020, 08:39
Kara yollarında durum

KGM'nin (Karayolları Genel Müdürlüğü) yol durumu bültenine göre, Anadolu Otoyolu'nun Abant-Bolu Batı kavşakları 0-1. kilometrelerinde köprü genleşme derzi bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle sağ şerit ulaşıma kapatıldı. Bu kesimde trafik akışı diğer şeritlerden kontrollü sağlanıyor.

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun Bursa Çevre Yolu Batı-Karacabey kavşakları 22. kilometresindeki yapım çalışması sebebiyle ulaşıma kontrollü devam ediliyor.

Bursa Çevre Otoyolu'nun Turanköy Köprülü Kavşağı-Yenişehir ayrımı 1-4. kilometrelerindeki heyelan ıslah çalışmaları sebebiyle ulaşıma kontrollü izin veriliyor.

Manisa-İzmir yolunun 17-18. kilometrelerindeki Sabuncubeli Tüneli'nin Manisa istikametinde istinat duvarı yapım çalışmaları dolayısıyla bir şerit trafiğe kapatıldı ve trafik akışı tek şeritten gerçekleştiriliyor.

Nevşehir-Ürgüp yolunun 4-6. kilometrelerindeki yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Çanakkale-Çan yolunun 11-14. kilometrelerindeki yapım çalışmaları kapsamında sol şeritte daraltmaya gidildi. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri isteniyor.

Trabzon-Gümüşhane yolunun 46. kilometresindeki patlatmalı yapım çalışmaları sebebiyle saat 17.00'ye kadar yol aralıklarla tamamen trafiğe kapalı tutulacak.

Marmaris ayrımı-Ortaca yolunun 23-24. kilometrelerindeki yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sürdürülüyor.

Anamur-Aydıncık yolunun 51-54. kilometrelerindeki (Aydıncık şehir geçişi) yapım çalışmaları sebebiyle ulaşıma kontrollü devam ediyor.

İkizdere-İspir yolunun 25. kilometresindeki Ovit Tüneli'nde bakım ve onarım çalışması sebebiyle her iki yönde ulaşım tek şeritten kontrollü izin veriliyor.

Yorumlar (0)