Kara yollarında durum

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmalarının yapıldığı kesimlerde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

YAŞAM 26.05.2020, 10:31
Kara yollarında durum

KGM'nin (Karayolları Genel Müdürlüğü) yol durum bültenine göre, Ramazan Bayramı tatili sebebiyle Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğundaki otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet köprülerinden geçişler ücretsiz yapılıyor. Ücretsiz uygulaması ise yarın saat 07.00'da sona eriyor.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun bağlantı kolları yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Mengen-Yeniçağa yolunun 24. kilometresindeki heyelan tehlikesi dolayısıyla yolun 23-25. kilometreleri Mengen-Yeniçağa yönü ulaşıma kapatıldı. Bu kesimde trafik akışı, diğer istikametten iki yönlü gerçekleştiriliyor.

Muğla-Denizli yolunun 10-11. kilometrelerindeki heyelan ıslah, Akseki-Manavgat yolunun 0-12. kilometreleri arasındaki yol yapım, Balıkesir-Dursunbey-Harmancık yolunun 0-71. kilometreleri arasındaki yol yapım, Kırşehir-Hacıbektaş-Nevşehir yolunun 8-12. kilometreleri arasındaki köprülü kavşak ve yol yapım çalışmaları nedeniyle bu kesimlerde ulaşıma kontrollü izin veriliyor.

Artvin-Erzurum yolunun 4-20. kilometreleri arasında bulunan T1, T2, T3 ve Zeytinlik tünellerindeki sistem montaj, Tokat-Sivas yolunun (Tokat Çevre Yolu) 17-18. kilometrelerindeki yol yapım, Hekimhan-Malatya yolunun 28-29. kilometrelerinde yer alan Sarsap Tüneli'ndeki bakım çalışmaları dolayısıyla ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor.

Yorumlar (0)