Kara yollarında bu noktalarda çalışma var

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları yapılan kesimlerinde yavaş gidilmesi, dikkatli seyredilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerektiği belirtiliyor.

YAŞAM 28.03.2020, 09:48
Kara yollarında bu noktalarda çalışma var

KGM'nin (Karayolları Genel Müdürlüğü) yol durumu bülteninde kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları yapılan kesimleri ve bu noktalarda alınan tedbirlere ilişkin bilgi verildi.

Buna göre, TEM Otoyolu'nun Anadolu Otoyolu-Kozyatağı kavşakları 3-4. kilometrelerinde (Atatürk Mahallesi mevkisi) üst geçit orta ayak imalatı çalışmaları yürütülüyor. Bu sebeple otoyolun her iki istikametinde sol şeritler trafiğe kapatılırken, ulaşım diğer şeritlerden sürdürülüyor.

Ankara Çevre Otoyolu'nun Pozantı-Konya kavşaklarında Ankara-Niğde Otoyolu'na bağlantı kavşağı yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

TEM Otoyolu'nun Anadolu Otoyolu-İmes kavşaklarında ilave üst geçit orta ayak imalatı çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor.

Ankara-Konya yolunun 33-35. kilometrelerinde, Baltalin Köprülü Kavşağı yapım çalışmaları sebebiyle ulaşıma servis yollarından izin veriliyor. 

Bursa-İnegöl yolunun 1. kilometresinde Akiniş Köprüsü'ndeki bakım onarım çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Seydikemer-Kaş yolunun 0-12. kilometrelerindeki yol yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü devam ediyor. 

Manisa-İzmir yolunun 17-18. kilometrelerinde Sabuncubeli Tüneli'nin Manisa istikametindeki bir şeridi istinat duvarı yapım çalışmaları sebebiyle ulaşıma kapatıldı.

Fatsa-Ordu yolunun 36-37. kilometrelerinde şev akması sebebiyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü gerçekleştiriliyor.

Nevşehir-Niğde yolunun 6-14. kilometrelerindeki çalışmalar sebebiyle ulaşım kontrollü sürdürülüyor.

Trabzon-Rize yolunun 4. kilometresindeki (Avrasya Üniversitesi mevkisi) yaya üst geçidi bakım onarım çalışması sebebiyle her iki yönde ulaşım tek şeritten kontrollü yapılıyor.

Yorumlar (0)