Kara yollarında bu noktalara dikkat!

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları olan kesimlerinde sürücülere "dikkatli seyretmeleri, yavaş gitmeleri, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları" uyarısı yapılıyor.

YAŞAM 11.05.2020, 09:28
Kara yollarında bu noktalara dikkat!

KGM'nin (Karayolları Genel Müdürlüğü) yol durumu bülteninde yer alan bilgilere göre, TEM Otoyolu'nun Anadolu Otoyolu-İmes kavşaklarında yapılan üst geçit orta ayak imalatı çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü sürdürülüyor.

İzmir Çevre Otoyolu'nun Cengizhan-İmar kavşakları Cengizhan Mahallesi katılım kolundaki yol yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü devam ediyor.

Ankara Çevre Otoyolu'nun Havalimanı-Bağlum kavşakları 0-1. kilometreleri ile Karapürçek-Havalimanı kavşakları 10-11. kilometrelerinde sürdürülen üstyapı onarım çalışmaları sebebiyle Samsun istikametinde yan yol ve katılım kolu trafiğe kapatıldı. Bu kesimde ulaşım diğer kavşak kollarından sağlanıyor.

Horasan-Karakurt-Sarıkamış yolunun Karakurt mevkisindeki Karakurt Barajı'nın su tutmaya başlaması sebebiyle ulaşım alternatif güzergahlardan gerçekleştiriliyor.

Beyşehir-Konya yolunun 4-12. kilometrelerinde yol yapım ve üstyapı onarım, Silifke-Erdemli-Mersin yolunun 47-48. kilometrelerinde alt geçit yapım, Kırşehir-Hacıbektaş-Nevşehir yolunun 8-12. kilometrelerinde de köprülü kavşak ve yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşıma kontrollü izin veriliyor.

Seydişehir-Akseki yolunun 34-36. kilometrelerindeki patlatmalı kazı çalışması dolayısıyla bugün 09.00-18.00 saatlerinde yol aralıklarla ulaşıma kapatılacak. 

Gemlik-Bursa yolunun 32-34. kilometrelerindeki köprülü kavşak çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Yorumlar (0)