Kara yollarında bu noktalara dikkat!

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmalarının devam ettiği noktalarda sürücülere "dikkatli seyretmeleri, hız yapmamaları, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları" uyarısı yapılıyor.

YAŞAM 30.04.2020, 09:25
Kara yollarında bu noktalara dikkat!

KGM'nin (Karayolları Genel Müdürlüğü) yol durumu bülteninde yer alan bilgilere göre, TEM Otoyolu'nun Basın Ekspres yolunda Mahmutbey Kavşağı'ndan Çobançeşme Kavşağı'na gidiş istikametinde üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları yapılıyor. Bu sebeple 1 Mayıs'tan itibaren 3 gün 24 saat esasına göre, 4 Mayıs'tan itibaren de 21.00-06.00 saatlerinde yol ulaşıma kapatılacak. Belirtilen kesimde sürücülere alternatif güzergah gösterilecek.

TEM Otoyolu'nun Gebze OSB-Gebze kavşakları 42-44. kilometrelerinde, araç üst geçidi orta ayak imalatı çalışmaları dolayısıyla her iki yönde sol şeritler ulaşıma kapatıldı. Bu kesimde ulaşım her iki yönde diğer şeritlerden devam ediyor.

Horasan-Karakurt-Sarıkamış yolunun Karakurt mevkisindeki Karakurt Barajı'nın su tutmaya başlaması sebebiyle ulaşım alternatif güzergahlardan sağlanıyor.

Akseki-Manavgat yolunun 7-9. kilometrelerinde patlatmalı kazı çalışması sebebiyle bugün 10.00-18.00 saatlerinde ulaşım kontrollü sürdürülüyor.

Adapazarı-Düzce yolunun 15-16. kilometrelerinde Kuzey Marmara Otoyolu kapsamındaki köprü çalışması nedeniyle sağ şerit İstanbul yönünde ulaşıma kapatıldı.

Beyşehir-Konya yolunun 4-12. kilometrelerinde yapım ve üstyapı onarım çalışmaları sebebiyle ulaşıma bölünmüş yolun bir kısmından kontrollü izin verilecek.

Denizli-Serinhisar yolunun 19-23. kilometrelerindeki yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü devam ediyor.

Beşikdüzü-Trabzon yolunun 55-56. kilometrelerinde (Trabzon şehir geçişi, Liman Kavşağı ve Tanjant bağlantısı arası) drenaj sistemi bakım ve onarım çalışması sebebiyle ulaşım tek şeritten kontrollü gerçekleştiriliyor.

Erciş-Patnos yolunun 1-8. kilometrelerinde bölünmüş yol yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü sürdürülüyor.

Karacabey-Bursa yolunun 37-38. kilometrelerinde köprülü kavşak yapım çalışmaları dolayısıyla sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerektiği belirtiliyor.

Yorumlar (0)