Kar tatili vermeyen Vali'ye saldırdılar

Çocuklara olan sevgisiyle bilinen Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, muhtarlar toplantısına giderken okul bahçesinde kar topu oynayan çocukları gördü ve aracından inerek okul bahçesine girdi. Çocuklar, kar tatili vermeyen Vali Toprak'tan intikamlarını "kar topu bombardımanı" ile aldı.

YAŞAM 10.01.2020, 10:42 10.01.2020, 10:44
Kar tatili vermeyen Vali'ye saldırdılar

Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Derebucak'ta okul bahçesinde kartopu oynayan çocukların "kar topu ve kardan adam" eğlencesine ortak oldu.

Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, yerel yöneticilerle bir araya gelmek üzere gittiği Derebucak'ta, Şehit Hüseyin Albaşgil İlkokulunun bahçesinde kardan adam yapan ve kar topu oynayan çocukları gördü.

Kar kalınlığının yarım metreye ulaştığı ilçede, çocukların eğlencesine ortak olan Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, havuçtan burun yaptığı kardan adama Konyaspor atkısı taktı.

Yoğun kar yağışına rağmen iki ilçe hariç Konya genelinde kar tatili vermeyen Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak'a sohbet sırasında ilkokul öğrencilerinden biri kartopu atınca, Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak da ona karşılık verdi. Vali'nin kar topu ile karşılık vermesi ise öğrencilerin "kar tatili" intikamına dönüştü.

Öğrencilerle bir süre kartopu savaşı yapan Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak'ın vücuduna çok sayıda kartopu isabet etti.

İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın ile İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Şakir Uslu da, kar tatili vermeyen Vali ile kar tatili intikamını almak isteyen öğrencilerin savaşına katıldılar ancak Vali Toprak'ın cephesinde savaştılar. Buna rağmen kar topu savaşının galibi öğrenciler oldu.

Öğrencilerin eğlenceli anları görüntülere de yansıdı. Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, "Size hediye verecektim ama bana savaş açtınız" sözleriyle şakalaştığı öğrencilere oyuncak verdi.

Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, burada, okul yöneticilerinden eğitim ve öğretim hakkında bilgi aldı ve onların taleplerini dinledi.

Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak ve beraberindekiler daha sonra toplantıya katılmak üzere öğrencilerle vedalaşarak kaymakamlığa hareket etti.

Okulun ilkokul 4'üncü sınıf öğrencilerinden Hüseyin Ballı, Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak'ı karşılarında görünce heyecanlandıklarını söyleyerek, "Vali, kardan adam yapınca yanımıza geldi. Sonra ben ona kartopu attım, o da bize attı. Sonra herkes attı. Onlar attı, biz attık böyle devam etti, gitti. Biz yendik. Tabii hediye aldık, yenemeseydik hediyeyi unutacaktık. Çok eğlenceliydi. Çok sayıda isabet ettirdim. Valinin adamlarına da attık." dedi.

Yorumlar (0)