Kaput üstünde metrelerce gittikten sonra yere düştü: Kaza anları görüntülendi

Ümraniye'de markete gitmek için yolun karşısına geçmeye çalışan adam, kendisine çarpan otomobilin etkisiyle kaputun üstünde metrelerce gittikten sonra savrularak yere düştü.

YAŞAM 25.03.2021, 11:33 25.03.2021, 17:37
Kaput üstünde metrelerce gittikten sonra yere düştü: Kaza anları görüntülendi

İstanbul Ümraniye’de markete gitmek üzere olan ve yolun karşısına geçmeye çalışan adama araba çarptı. 

Kaputun üstünde metrelerce savruldu

Aracın kaputunun üstüne düşen adam, araç birkaç metre ilerledikten sonra yere savruldu ve yaralandı. 

Dün öğlen saatlerinde Ümraniye’de meydana gelen olayda, sabah evden çıkan ve markete giden Gökhan Tekin’e (45), yolun karşısına geçmek isterken araba çarptı. Kazanın etkisiyle aracın kaputunun üzerine çıkan Gökhan Tekin, aracın kaputu üzerinde birkaç metre ilerledikten sonra yere savrularak yaralandı. Kaza anları çevredeki bir binanın güvenlik kamerasına yansıdı. Çevredeki vatandaşların ihbarı ile polis ekipleri ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye götürülen Gökhan Tekin’in, tedavi altına alındığı belirtilirken durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı aktarıldı. Kaza sonrası olay yerinde incelemelerde bulunan polis ekipleri, sürücüyü, ifadesini almak için emniyete götürdü. Emniyetteki ifadesinde şeker hastası olduğunu söyleyen sürücü, kaza anında içinin geçtiğini ifade etti.

Emniyet ekiplerinin yaşanan kaza ile ilgili incelemesinin devam ettiği bildirildi. 

Yorumlar (0)