Kapadokya'da balonlar Atatürk için havalandı!

Türkiye'nin popüler turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya'da sıcak hava balonları, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 82'nci yıl dönümü dolayısıyla havalandı. 

YAŞAM 10.11.2020, 09:35 10.11.2020, 17:38
Kapadokya'da balonlar Atatürk için havalandı!

Türkiye'nin popüler turizm merkezlerden biri olan ve her sene yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrayan Kapadokya'da Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 82'nci yıl dönümü anıldı.

Sıcak hava balonlarına ait sepetlerin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e ait posterler ve Türk bayrakları ile donatıldığı görüldü. 

Scak hava balonları ile hem yerli hem de yabancı turistlerin, Kapadokya'nın doğal, tarihî ve kültürel ihtişamını yukarıdan seyredebilme imkânına sahip oldukları biliniyor.

Söz konusu balonlar, bu kez gün doğumu sırasında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 82'nci yıl dönümü için havalandı. 

Sıcak hava balonlarının, Göreme beldesinde bulunan kalkış alanından yükseldiği ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e ait posterler ve Türk bayrakları ile bir saatlik uçuş yaptığı görüldü. 

JAKEM (Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi) Komutanlığına bağlı personelin de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 82'nci yıl dönümü için eğitimli atlar ile vadi sırtlarında gezdikleri fark edildi.

Yorumlar (0)