Kan donduran olay! Babasını öldürüp okula gitti

Malatya'da babasını öldürdüğü iddia edilen lise öğrencisi bir gencin, cinayeti işledikten sonra okuluna gittiği ortaya çıktı.

YAŞAM 15.03.2021, 15:21 16.03.2021, 09:25
Kan donduran olay! Babasını öldürüp okula gitti

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Çarmuzu Mahallesi'nde meydana gelen korkunç olayda 15 yaşındaki lise öğrencisi A.A. babasını öldürdü. Baba katili olan genç cinayeti işledikten sonra ise hiçbir şey olmamış gibi okuluna gitti.

Gittiği okulunda gözaltına alındı

Babası Reşat Aksakal (40)’ı öldürdüğü iddia edilen oğlu lise öğrencisi A.A. cinayeti işledikten sonra gittiği okulunda polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Çarmuzu Mahallesi'nde bir evde sabahın erken saatlerinde meydana gelen olayın ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Reşat Aksakal’ı evinde kanlar içinde ölü buldu. 

Girdikleri evde Reşat Aksakal’ı ölü olarak bulan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, daha sonra babasını öldürdüğü iddia edilen A.A’nın okuluna giderek lise öğrencisi genci gözaltına aldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri daha sonra ise olayın aydınlığa kavuşturulması amacıyla çok yönlü soruşturma başlattı.

İfadesinde her şeyi anlattı

Gözaltına alındıktan sonra emniyette ki ifadesinde babasını tüfekle vurduğunu söyleyen lise öğrencisi A.A. daha sonra ise gittiği okulunda sınıf arkadaşlarına babasını vurduğunu anlattığını dile getirdi.

Yaşanan olayla ilgili soruşturma başlatılırken evlat cinayetine kurban gittiği iddia edilen Reşat Aksakal’ın cansız bedeni ise otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Yorumlar (0)