Kan donduran olay: 13 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulundu!

Sinop'un Durağan ilçesinde 2 yıl arayla hamile kalan 13 yaşındaki kız çocuğu Ö.N.T.'ye cinsel saldırıları gerçekleştiren baba Ömer T. (50) çıktı. Gözaltına alınan baba, tutuklandı.

YAŞAM 16.05.2020, 18:32
Kan donduran olay: 13 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulundu!

Durağan ilçesinde yaşayan Ö.N.T., henüz 11 yaşındayken hamile kalıp, kız çocuğu dünyaya getirdi.

Başlatılan soruşturmada küçük kızın ifadeleri doğrultusunda duyma engelli E.T. (55) gözaltına alındı. E.T. tutuklanırken, bebek ve E.T.’den alınan DNA örnekleri incelemeye alındı. 3 ayın sonunda ise DNA örneklerinin uyuşmadığı, bebeğin babasının E.T. olmadığı ortaya çıktı. E.T., tahliye edildi.

Çelişkili ifadelerde bulunan çocuk ailesinden alındı

Bebeği Samsun Yetiştirme Yurdu’nda koruma altına alınan Ö.N.T.’nin geçen aylarda yeniden hamile olduğu ortaya çıktı. Şu an 13 yaşında olan çocuk, kendisine cinsel saldırıda bulunan kişiyi tanımadığını söyledi. Çelişkili ifadeler veren Ö.N.T., ailesinden alınarak Samsun Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu’na yerleştirildi.

2 bebeğin babası da o çıktı!

Soruşturmayı genişleten polis ekipleri, şu an 2 yaşında olan ilk bebek ile hamile Ö.N.T.’nin karnındaki bebekten ve öz baba Ömer T.’den DNA örneği aldı. Yapılan DNA incelemesi sonucunda da 2 bebeğin babasının kız çocuğunun öz babası Ömer T. olduğu ortaya çıktı.

Kızına cinsel saldırıları gerçekleştiren baba Ömer T., cezaevine koyuldu.

Yorumlar (9)
İnsan'ın evladına kanına kendi parçasına nasıl vūcudu uyanır asın bu pislik insan mūsvettelerini..yıkılsın dūnya kopsun kıyamet 4 yıl önce
Numan 4 yıl önce
Şerefsiz namussuz köpek insan evladına nasıl yapar bunu. Ölmek böyleleri için kurtuluş olur. Hergun canından bı parca et kopararak yavaş yavaş öldüreceksin boylelerini. Adı piç.
Cozayuf yılmaz 4 yıl önce
Asılsın millete örnek olzun
nane 4 yıl önce
İnşAllah hapiste sana gerekeni yaparlar pis mahlukat
G.f.y 4 yıl önce
bu canii insan değil belli.devlet 11 yaşındayken bu çocuğun peşine niye düşmemişler korumaya almamışlar.bi kez daha yaşasın diye mi...
Celal Kılıçaslan 4 yıl önce
Eğer bu devlet bu insan musvettesi köpek,e
Hapis de ekmek verir de yasatirsa bu devletin adalet ile ilgili çok büyük sorunlari var demektir kısasa kısas kopsun kıyamet
Pala 5734 4 yıl önce
Kısasa kısas bu cani vicdansız,insan musvettesi , köpek
Devletin , hapishanesinde yan gelip yatmamali
Rukiye 4 yıl önce
Yazacak hic bir kelimeyle bulamiyorum çünkü ne yazsak az bu pislige Allah verecek cezasini
Bütün Yorumları Görmek İçin Tıklayın