Kamyonete çarptı, ortalık savaş alanına döndü!

Ankara'da otomobilin çarptığı sebze yüklü kamyonet ters döndü. Her iki aracın da sürücüsünün yaralandığı kazada kamyonetteki sebzeler yola saçıldı.

YAŞAM 31.10.2019, 07:53
Kamyonete çarptı, ortalık savaş alanına döndü!

Başkent Ankara'da otomobilin sebze yüklü kamyonete çarpması sonucu 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Hipodrom Caddesi'nden İvedik istikametine giden B.O'nun kullandığı 06 BNR 359 plakalı otomobil, Ankara Sebze Meyve Toptancı Halinden çıkan H.P. yönetimindeki 06 MYR 75 plakalı sebze yüklü kamyonete Yenimahalle Köprüsü girişinde hızla arkadan çarptı.

Çarpışmanın şiddetiyle savrulan kamyonet yol kenarına devrilip ters dönerken kasasındaki sebzeler ise yola saçıldı.

Kolundan hafif şekilde yaralanan ve ters dönen araçtan güçlükle çıkan kamyonet şoförü H.P., uzun süre trafik kazasının şokundan kurtulamadı.

Otomobil sürücüsü alkollü çıktı

Alkollü olduğu tespit edilen otomobil sürücüsü ise polis ve ilk yardım ekipleri tarafından hurdaya dönen araçtan güçlükle ikna edilerek çıkarılabildi.

Yüzü kanlar içinde kalan alkollü otomobil sürücüsü, durumunun iyi olduğunu iddia ederek hastaneye gitmeyi kabul etmedi.

155 Polis ve 112 Acil Servis ekiplerinin çabaları sonucu sedyeye yatırılan B.O, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye götürüldü.

Trafik kazası sebebiyle Hipodrom Caddesi'nin çift şeridi bir süre ulaşıma kapanırken, kazaya karışan araçların çekiciyle kaldırılması ve yola saçılan sebzelerin belediye görevlileri tarafından temizlenmesinin ardından yol tekrar trafiğe açıldı.

Yorumlar (0)