Kamyonet ve minibüs kafa kafaya çarpıştı!

İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde kamyonet ve yolcu minibüsü kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonucu minibüsteki 2 yolcu hafif şekilde yaralandı.

YAŞAM 14.10.2019, 11:28 14.10.2019, 12:22
Kamyonet ve minibüs kafa kafaya çarpıştı!

Olay, İstanbul'un Sancaktepe ilçesine bağlı Fetih Mahallesi Geylani Caddesi üzerinde saat 09.00'da meydana geldi.

Cadde üzerinden ilerleyen Gökhan Helman denetimindeki kamyonet, Yamaç Sokak istikametine dönmek istediği esnada ters şeritten gelmekte olan Halis Bulut kontrolündeki minibüs ile kafa kafaya çarpıştı. 

Minibüs, çarpmanın etkisiyle yol kenarındaki bir iş yerinin merdivenlerine çarparak durabildi. Minibüsteki 2 yolcu hafif şekilde yaralandı. Çevre sakinleri tarafından polis ve sağlık ekiplerine haber verildi. 

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralıları tedbir amaçlı hastaneye kaldırdı.

"Minibüs hızlı bir şekilde ters şeritten geliyordu"

Kamyonet sürücüsü Gökhan Helman, "Kırmızı ışıkta bekliyordum. Yeşil yanınca sinyalimi verdim dönüyordum. Minibüs ters şeritten geliyordu hızlı bir şekilde. Dönerken çarptı bana. Bayağı süratliydi. Minibüste 2-3 tane hafif yaralı var." ifadelerini kullandı. 

"İş yerimize girdi"

Olayın görgü tanığı Osman Yalçın, "Aracımızı dükkanın önüne park ettik. İş yerimizi açacaktık. Minibüs sollama yaptı ve sonrasında iş yerimize girdi. Ambulans yaralılara müdahale etti." diye konuştu.

Kaza nedeniyle cadde üzerinde trafik yoğunluğu yaşandı. Araçların çekilmesiyle trafik normale döndü.

Yorumlar (0)