Kamyon üzerinde sokak konseri!

Kırıkkale Yahşihan Belediyesi'nin oluşturduğu müzik ekibi, kamyon üzerinde sokak sokak gezerek mini konser veriyor.

YAŞAM 06.04.2020, 10:44
Kamyon üzerinde sokak konseri!

Yahşihan Belediyesi yenitip koronavirüs nedeniyle evlerinde kalan insanlara moral vermek için, "Mutlu kal Yahşihan. Siz evinizde, biz emrinizde" sloganıyla belediye personelinden oluşan bir müzik ekibi kurdu.

Kamyon kasasına çıkan müzik ekibi sokak sokak gezerek insanlara mini konserler verdi. Müziğin sesini duyan Yahşihan halkıda pencerelere çıkarak müzik ekibine alkışlarla eşlik etti.

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz yaptığı açıklamada, virüs salgınına karşı okul, cami, bahçe ve sokaklara sıkı dezenfektan işlemleri yaptıklarını belirtti.

65 yaş üstü insanların her zaman yanında olduklarını belirten Başkan Türkyılmaz, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları ile 65 yaş üstü ve 20 yaş altı vatandaşlarımıza sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Biz de belediyemizde çalışan zabıta, itfaiye, fen işleri, park ve bahçeler ile diğer birimlerimizde çalışan arkadaşlarla bir müzik ekibi kurduk. Cadde cadde, sokak sokak çıkacağız ve bir tebessüm bırakmaya geliyoruz. Sizden ricamız evinizde kaldın."  ifadelerini kullandı.
 

Yorumlar (0)