Kamyon traktörü parçaladı: 3 ölü

Denizli'nin Çal ilçesinde bir kamyon seyir halindeki traktörü önüne alarak uzun süre sürükledi. Aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti.

YAŞAM 16.10.2019, 14:56
Kamyon traktörü parçaladı: 3 ölü

Denizli’de yaşanan korkunç kaza bir kamyon ve traktörün çarpışması sonucu yaşandı. Kaza sonucu traktörde bulunan ve aynı aileden oldukları belirlenen 3 yaşamını yitirdi. Faciayla ilgili edinilen bilgilerde kamyonun seyir halindeki traktörü önüne alarak metrelerce ilerlediği öğrenildi. Kaza sırasında traktörde bulunan aile olay yerinde yaşamını yitirdi.

Alınan bilgileri göre korkunç kaza, Denizli'nin Çal ilçesine bağlı Yukarıseyit Mahallesi yakınlarında yaşandı. Kazaya neden olan kamyonun sürücüsü Ahmet E., Ali Tokmak'ın kullandığı traktöre arkadan çarptı. Görgü tanıklarının ifadesine göre nedeni henüz belirlenemeyen çarpışmanın ardından kamyon traktörü metrelerce sürükledi. Ardından kontrolden çıkan 20 NH 390 plakalı kamyon bir tarlaya girerek durabildi. Katliam gibi kazanın ardından itfaiye, jandarma ve 112 Acil Servis ekipleri bölgeye derhal ulaştı. Bölgede inceleme yapan ekipler traktörün sürücüsü Ali Tokmak ile traktörde bulunan aile diğer aile fertleri Nursel ve Fatma Tokmak’ın olay yerinde feci şekilde can verdiklerini belirledi. İncelemeler sırasında bölgede güvenlik önlemi alan ekipler söz konusu mevkide karayolunu bir süre trafiğe kapattı. Kaza sonucu yaşamını yitirenlerin cenazeleri olay yerinde yapılan incelemelerin sonrasında otopsi için Çal Devlet Hastanesi'ne nakledildi.

Jandarma ekipleri kazaya sebebiyet veren kamyonun sürücüsü Ahmet E.'yi gözaltına aldı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar (0)