Kamu kurum ve kuruluşları personel alımları başladı

Kamu kurum ve kuruluşları, birden fazla alanda personel istihdamı sağlayacak. İşte alım yapacak kurumlar…

YAŞAM 30.01.2023, 16:50 31.01.2023, 16:56
Kamu kurum ve kuruluşları personel alımları başladı

Kamu kurum ve kuruluşları, içerisinde çalışma uzman yardımcısı, uzay teknolojileri uzman yardımcısı, vergi müfettiş yardımcısı, mahalle ve çarşı bekçisi ile şoförün de bulunduğu kadrolar adına personel alım ilanını paylaştı.

50 milli eğitim uzman yardımcısı alımı yapılacak

Bu noktada, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 50 milli eğitim uzman yardımcısı istihdam edilecek. Şartları bulunduran kişiler başvurularını, 6-10 Şubat 2023 tarihleri arasında Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Kariyer Kapısı İşe Alım Platformundan elektronik sistemde yapabilecek.

350 vergi müfettiş yardımcısı alımı gerçekleşecek

Hazine ve Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı tarafından 350 vergi müfettiş yardımcısı istihdam edilecek. Başvuruda bulunacak adaylar giriş sınavına, 6-17 Şubat 2023 tarihleri arasında https://www.hmb.gov.tr internet sitesi üzerinden sınav başvuru formunu oluşturarak başvurabilecek.

300 il planlama uzman yardımcısı

İçişleri Bakanlığı tarafından 300 il planlama uzman yardımcısı istihdam edilecek. 30 Ocak-3 Şubat 2023 arasında www.icisleri.gov.tr internet sitesi üzerinden başvurular gerçekleştirilecek.

Bakanlık öte yandan, 1.250 mahalle ve çarşı bekçisi alımı adına da ilan yayınladı. 18 Ocak-3 Şubat tarihleri arasında http://www.pa.edu.tr adresi üzerinden e-Devlet şifresi ile adaylar başvuruda bulunulabilecek.

10 uzay teknolojileri uzman yardımcısı

Türkiye Uzay Ajansı tarafından 10 uzay teknolojileri uzman yardımcısı istihdam edilecek. Şartları sağlayan kişiler başvurularını, 23 Ocak-6 Şubat tarihleri arasında e-Devlet sistemi üzerinden https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresinden elektronik sistemde gerçekleştirebilecek.

25 çalışma uzman yardımcısı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından 25 çalışma uzman yardımcısı istihdam edilecek. Başvuruda bulunacak adaylar, 3 Şubat 2023 gününe kadar e-Devlet sistemi üzerinden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısından takvimde aktif duruma gelecek iş başvuru ekranından işlemlerini tamamlayacak.

57 memur

Sermaye Piyasası Kuruluna 15 hizmetli, 2 aşçı, 5 teknisyen, 18 memur, 1 tekniker, 6 şoför, 10 koruma ve güvenlik memuru olacak şekilde toplamda 57 memur istihdam edilecek. Başvuruda bulunacak adaylar, 23 Ocak-6 Şubat 2023 tarihleri arasında e-Devlet sistemi üzerinde Sermaye Piyasası Kurulu - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı takip edilerek gerçekleştirilebilecek.

Yorumlar (0)