Kahvaltıyı beğenmeyen boksör annesini rehin aldı!

Adana'da annesinin hazırladığı kahvaltıyı beğenmeyen eski boksör, annesini rehin aldı. Yaklaşanı bıçaklayacağını söyleyen eski boksöre biber gazıyla müdahale edildi.

YAŞAM 04.12.2019, 10:10 05.12.2019, 10:16

Adana'da annesinin hazırladığı kahvaltıyı beğenmediği için tartışan ve annesini rehin alan eski boksöre biber gazıyla müdahale edildi. Müdahale sırasında anne kurtarıldı. Psikolojisinin bozuk olduğu öğrenilen eski boksör ise ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgilere göre, Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde, annesi Binnaz K. ile birlikte yaşayan eski boksör Murat K. sabah annesinin hazırladığı kahvaltı sofrasının başına oturdu. Fakat kahvaltıyı beğenmeyen Murat K. annesiyle tartıştı. Psikolojisinin bozuk olduğu öğrenilen Murat K. annesini bıçakla rehin alıp kapıyı da kilitledi. Evden gelen kavga sesleri nedeniyle komşuları kapıyı çaldı fakat Murat K. kapıyı açmadı ve bağırmaya başladı. Vatandaşlar kapıyı açtıramayınca 155 polise ve 112 sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polislere de kapıyı açmayıp elindeki bıçakla direnen Murat K. bir taraftan da kıyafetlerini çıkararak çırılçıplak kaldı. Murat K. arkadaşlarının ikna çabasına da karşılık vermedi.

Yaklaşık 1 saat süren çabaların ardından Murat K.'nın arkadaşları sigara verme bahanesiyle kapıyı açtırınca polis içeri biber gazı sıkıp Murat K.'yı anneden uzaklaştırdılar ve anneyi kurtardılar.

Fakat Murat K. bıçakla direnmeyi sürdürüp yaklaşanı bıçaklayacağını söyledi.

Polis eve biber gazı sıkmaya devam edip Murat K.'nın dışarı çıkmasını sağladı.

Gözleri yanan ve daha fazla evde duramayan Murat K. bir süre daha direnip daha sonra elindeki bıçakla birlikte dışarı çıktı ve ambulansa doğru gitti.

Murat K.'nın elindeki bıçak alınarak ambulansla tedavisi için hastaneye götürüldü.

Yorumlar (0)