Kahramanmaraş'ta polisi şehit eden zanlı öldü!

Kahramanmaraş'ta kendisini yakalamaya gelen polis memurlarına ateş açan M.K.'nin hastanede yaşamını yitirdiği öğrenildi. 

YAŞAM 04.12.2020, 08:53
Kahramanmaraş'ta polisi şehit eden zanlı öldü!

Kahramanmaraş'ta kendisini yakalamaya gelen polis memurlarına ateş açan ve Barış Göl isimli polis memurunu şehit eden M.K. öldü. 

Oduncular Sitesi'nde bulunan ve av malzemeleri satılan bir dükkâna gittiği tespit edilen ve burada mermi satın alırken yaralı olarak ele geçirilen 22 yaşındaki M.K. kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. 

Ne olmuştu?

Antalya'da işlenmiş bir cinayet nedeniyle aranan 22 yaşındaki M.K.'nin eşkaline uyan bir kişinin, Kahramanmaraş'a bağlı İsmetpaşa Mahallesi'nde bulunduğu tespit edilmişti.

M.K.'nin Milli Egemenlik Caddesi taraflarında bir otelde kaldığı belirlenmesi üzerine söz konusu alana güvenlik güçleri sevk edilmişti.

Otele operasyon düzenleyen polis memurlarına ateş açan M.K. Barış Göl isimli polis memurunun şehit olmasına, bir polis memurunun da yaralanmasına neden olmuştu. 

Av malzemeleri satılan dükkânda yakalanmıştı

Bunun üzerine M.K. otelden koşarak uzaklaşmış, Oduncular Sitesi'nde bulunan ve av malzemeleri satılan bir dükkânda yaralı olarak yakalanmış, kendisiyle ilişkili bir kişi de polis ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı. 

Valilikten "Suriyeli" iddialarına yalanlama!

Kahramanmaraş Valiliği tarafından yapılan açıklamada, 3 Aralık 2020'de cinayetten aranan bir kişinin yakalanması için yürütülen faaliyet sırasında silahlı çatışma çıktığı hatırlatılarak, bir polis memurunun şehit olmasına, bir polis memurunun da yaralanmasına neden olan şüphelinin yakalandığı belirtilmişti.

Açıklamada, Isparta nüfusuna kayıtlı olduğu aktarılan M.K.'nin gözaltına alındığı ve adli işlemlerin sürdüğü ifade edilmişti. 

Sosyal medya platformlarında M.K.'nin Suriyeli olduğuna ilişkin yapılan paylaşımların asılsız olduğuna dikkat çekilen açıklamada, bu paylaşımlarda bulunan 7 kullanıcının belirlendiği ve kendileri hakkında tahkikat başlatıldığı kaydedilmişti.

Yorumlar (0)