Kahramanmaraş'ta güzellik merkezi mağduru: Yüzü yandı, gözü kanadı

Kahramanmaraş’ta başvurduğu bir güzellik merkezinde yüzüne ‘Flexcr Lazer’ yöntemi ile tedavi uygulanan kadının yüzü yandı, gözlerinden kan geldi. Talihsiz kadın, yüzünü bu hale getiren güzellik merkezinden şikayetçi oldu.

YAŞAM 01.03.2021, 23:39 02.03.2021, 15:55
Kahramanmaraş'ta güzellik merkezi mağduru: Yüzü yandı, gözü kanadı

Kahramanmaraş’ta ikamet eden Filiz Demet (40), yüzünde bulunan çiziklerin giderilmesi için Onikişubat ilçesinde yer alan bir güzellik merkezine başvurdu. Burada gerçekleştirilen işlem ve tedavinin ardından yüzünde morarmalar ve şişlikler meydana geldi.

"İlahi açtı"

Daha evvel de iki farklı güzellik merkezine başvurduğunu ve yanlış tedavi sebebi ile zor dönemler geçirdiğini belirten Filiz Demet, “Aslında iki güzellik merkezinde de aynı şeyle karşılaşmıştım. Üçüncü güzellik merkezine ise alnımın ortasındaki çiziklere dolgu yaptırmak için gittim. Onlar da bana, 'Dolgu kesin çözüm değil, 6 ay sonra eski haline dönecek. Bir kampanyamız var, size cilt bakımı yapalım.' dediler. Ben de kampanya hakkında soru sorduğumda, ‘Sana anlattığımda panik yaşarsın. Hastalar evrenden kötü enerjiyi buraya getiriyorlar, reaksiyon gösteriyorlar ve paniklediklerinden dolayı kötü neticeler oluyor.’ dedi. Bana işlem hakkında herhangi bir şey anlatmayacaklarını belirttiler. Korktuğumu belirterek masaya yattım. Onlar da bana, 'Korkacak bir şey yok bebeğim.' dedi ve ilahi açtı. 'Hadi, evrene güzel mesajlar yollayalım, sen çok güzel bir kadın olacaksın.' dedi ve uyuşturdu. İlk işlemde hiçbir şey hissetmedim. Diğer adımlarda canım çok yandı." dedi.

"Bebek gibi olacaksın"

Cildinin bazı krem ve ilaçlara karşı alerjisi olup olmadığına dair herhangi bir sorulmadan cildine uygulama yapıldığını dile getiren Filiz Demet, "Bana 'Flexcr Lazer' adlı işlemi yapmış. Bunu daha önce araştırmıştım. Bilseydim yaptırmazdım. Cildimin hassas olduğunu belirtmiştim ama dikkate almadılar. Bana, 'Bak, cilde gönderiyoruz. Bebek gibi olacaksın.' dedi. Yüzüm yarım saat içerisinde yanmaya başladı. Sabaha kadar uyku uyumadım. Kalktığımda gözlerim görmüyordu. Hastaneye başvurdum, yanık tanısı konularak servise sevk edildim. 2 bin 650 TL para verdim. Bana, 'Siz şebekesiniz, beni tuzağa düşürdünüz.' dedi. Faturamı istedim ama vermediler." şeklinde konuştu.

"Güzellik salonları kasap"

Kentte güzellik salonlarının adeta kasap gibi faaliyet gösterdiğini belirten Filiz Demet, “Avukatımla konuşarak mahkemeye başvurdum. Onlar da bana, 'Mahkemeden alacağın tazminat davası ile sana vereceğim ücreti ben hemen çıkarırım. Fakat sen yine kapıma geleceksin, yüzünü düzeltmemi isteyeceksin.' dedi. Tüm olanlara rağmen tehditler savurdu. Buradan tüm kadınlara sesleniyorum, güzellik salonlarına asla gitmeyin. Onlar adeta kasap gibi çalışıyorlar. Bu durum yüzünden işe gidemiyorum, sigortam da yok." dedi.











Yorumlar (1)
Ssss 3 yıl önce
Neden bütün güzellik salonlarına gitmeyin diyorsunuz anlıyorum başınıza çok talihsiz bir olay gelmiş çok geçmiş olsun ama bütün güzellik salonları aynı değil bunu iyi düşünün doktorlarda çok hata yapıyor o zaman bütün doktorlara gitmeyin varmı böyle bir şey iyi araştırın öyle gidin bizim ekmeğimizle oynamayın kurunun yanında yaşta yanar durumuna bizi düşürmüşsünüz lütfen bunu düzeltin