Kahramanmaraş'ta aile faciası: 5 ölü

Kahramanmaraş'ta bir genç, babası, annesi ve iki kardeşini katlettikten sonra kendi yaşamına da son verdi.

YAŞAM 09.08.2022, 22:50
Kahramanmaraş'ta aile faciası: 5 ölü

Kahramanmaraş’ta cinnet getirdiği öne sürülen bir genç, babası, annesi ve iki kardeşini silahla katlettikten sonra intihar etti.

Polis babasının tabancasını kullandı

Edinilen bilgiler doğrultusunda, Önsen Mahallesi üzerindeki evlerinin çatısına çıkan 22 yaşındaki B.Ö., elindeki maket bıçağıyla an itibarıyla bilinmeyen bir sebeple kendisine zarar vermeye başladı.

Gencin yanına gelen ve polis memuru olarak görev yaptığı öğrenilen babası M.Ö. (51), oğluna müdahalede bulunmaya çalıştı. B.Ö., bu esnada babasına ait olan beylik tabancasını alarak aile mensuplarına doğru peş peşe ateş etmeye başladı. B.Ö. akabinde de aynı tabancayla intihar ederek hayatına son verdi.

5 ölü

Korkunç olayda, B.Ö.'nün annesi H.Ö. (45), kardeşi T.Ö. (11) ve ağabeyi H.F.Ö. (25) olay mahallinde feci şekilde can verdi.

Sağlık personelleri tarafından özel bir sağlık tesisine kaldırılan baba M.Ö. de tüm müdahalelere karşın kurtarılamayarak can verdi. 

Olay mahalline gelerek incelemelerde bulunan Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Özdurhan, bölgede toplanan kalabalığa üzüntü verici bir olay meydana geldiğini kaydederek, sükunet çağrısı yaptı.

Yorumlar (0)